Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta a încălcat independența justiției când a făcut afirmații cu privire la procurorul Uncheșelu (VIDEO)

Victor Ponta a încălcat independența justiției când a făcut afirmații cu privire la procurorul Uncheșelu (VIDEO)

Un articol de: - 06 Oct 2015, 12:11
Victor Ponta a încălcat independența justiției când a făcut afirmații cu privire la procurorul Uncheșelu (VIDEO) Foto: gov.ro Politică

Plenul CSM a analizat afirmațiile făcute de premierul Victor Ponta cu privire la procurorul Uncheșelu care l-a trimis în judecată și a decis că acesta a încălcat independența justiției, informează B1 TV.

Astfel, primului ministru i se va atrage atenția public cu privire la afirmații scrise pe pagina sa de socializare.

Pe 17 septembrie, premierul Victor Ponta a scris pe Facebook că ”singura problemă a țării este obsesia unui procuror (Jean Uncheșelu - n.r.) total neprofesionist în a se afirma în carieră inventînd și imaginînd fapte și situații neadevărate din urmă cu 10 ani”.

În plus, un membru al CSM a propus ca și președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, să fie mustrat din cauza afirmațiilor pe care le-a făcut despre dosarul lui Ponta ca fiind o lovitură de stat.

În acest caz, plenul a decis să sesizeze Inspecția Judiciară pentru a întocmi un raport și a se stabili dacă s-a atins independența justiției.

Victor Ponta a încălcat independența justiției


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   raport,   CSM,   inspectia judiciara