Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta a prezentat o serie de contracte de asistență juridică ale Alinei Gorghiu cu AVAS. Documentele atestă sumele pe care le-a încasat din bani publici: "Sunteți cam scumpă, doamnă!" (VIDEO)

Victor Ponta a prezentat o serie de contracte de asistență juridică ale Alinei Gorghiu cu AVAS. Documentele atestă sumele pe care le-a încasat din bani publici: "Sunteți cam scumpă, doamnă!" (VIDEO)

Un articol de: - 29 Sep 2015, 15:52
Victor Ponta a prezentat o serie de contracte de asistență juridică ale Alinei Gorghiu cu AVAS. Documentele atestă sumele pe care le-a încasat din bani publici: "Sunteți cam scumpă, doamnă!" (VIDEO) Politică

Premierul Victor Ponta s-a contrat dur cu Alina Gorghiu, marți,  la moțiunea de cenzură a PNL. Șeful Executivului a prezentat o serie de contracte semnate de casa de avocatura a Alinei Gorghiu cu AVAS-ul condus în trecut de Teodor Atanasiu, actual prim-vicepreședinte PNL.

Ponta ca arătat că valoarea contractelor depășește 60.000 de euro.

"Sunteti cam scumpă, doamna Gorghiu", a spus ironic șeful Executivului.

"Gorghiu Pop și asociații -  AVAS, 6000 de euro plus TVA, sunteți cam scumpă, doamnă. Gorghiu Pop și asociații -  AVAS, 15 mii de euro, plus TVA. Gorghiu Pop și asociații - AVAS, 10 mii de euro, plus TVA.

Societatea civilă Gorghiu Pop și asociații, reprezentanta unei societăți de stat, nu s-a prezentat în instanță în procesul cu Baklin Isaid. Îl cunoașteți, nu? Motiv pentru care Baklin Isaid a câştigat procesul împotriva statului român. Cand vă uitați la paiul din ochiul cuiva, să nu vă încurce bârnele.

Vreți să-mi dau eu demisia acum că Atanasiu și Sova au semnat niște contracte? Sau poate Atanasiu a fost sfătuit greșit de consiliera avocat Gorghiu?", a mai spus Ponta.

Contractele Gorghiu- AVAS, arma lui Victor Ponta


 

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Alina Gorghiu,   motiune de cenzura