Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta: Atacul lui Băsescu reflectă o persoană incapabilă să îşi exercite funcţia (VIDEO)

Victor Ponta: Atacul lui Băsescu reflectă o persoană incapabilă să îşi exercite funcţia (VIDEO)

Un articol de: - 09 Oct 2014, 16:33
Foto: gov.ro Politică

Premierul Victor Ponta a reacționat, joi, față de conferința de presă a președintelui Traian Băsescu, în care a abordat mai multe teme, printre care situația de la Lukoil sau dosarul Microsoft. (Detalii AICI)

El spune că „atacul preşedintelui Traian Băsescu la adresa magistraţilor, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum şi indicaţia referitoare la câţi bani trebuie daţi pentru o operă a lui Brâncuşi reflectă o persoană incapabilă să îşi exercite funcţia”.

"Atacul lui Traian Băsescu la adresa magistraţilor, primarilor, pensionarilor, muncitorilor de la Lukoil, precum şi indicaţia referitoare la câţi bani trebuie daţi pentru o operă a lui Brâncuşi reflectă o persoană incapabilă să exercite o funcţie atât de importantă în stat", a afirmat Ponta.

„Președintele Băsescu a ieșit foarte tulburat, agitat. Aceste declarații pripite făcute la nervi nu sunt benefice pentru niciun domeniu din cele vizate. Președintele s-a folosit de toate metodele pentru a șicana activitatea Parlamentului”, a mai declarat premierul.

Premierul a mai spus că îi va înainta președintelui, până vineri, fie o propunere de interimat, fie nominalizare unui ministru distinct pentru portofoliul Culturii.

Președintele Traian Băsescu a catalogat, joi, drept inadmisibilă presiunea făcută de reprezentantul companiei Lukoil și a cerut Guvernului ca dacă mâine Lukoil nu reia producția să fie pregătit să preia rafinăria de la Ploiești.

În acelaşi timp, președintele l-a acuzat pe judecătorul Horațius Dumbravă că "minte", el precizând că își menține integral declarația pe care a făcut-o atunci când a dat avizul de începere a urmării penale față de cinci foști miniștri.

Ponta: Acuzațiile lui Băsescu nu fac bine nimănui


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Traian Basescu,   atac
 
Loading...