Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta: Băsescu nu mai e un președinte legitim, ci vrea doar să își păstreze avantajele

Victor Ponta: Băsescu nu mai e un președinte legitim, ci vrea doar să își păstreze avantajele

Un articol de: - 30 Iul 2012, 11:34
Victor Ponta: Băsescu nu mai e un președinte legitim, ci vrea doar să își păstreze avantajele Politică

Premierul Victor Ponta a declarat, luni dimineață, în cadrul unei conferințe de presă a USL, că Traian Băsescu, în urma referendumului, nu mai este un președinte legitim și dorește doar să își păstreze avantajele și imunitatea în fața Justiției.

“Ne simțim extrem de responsabili pentru toți cei care au venit la vot, înțelegem mesajul dat de acești opt milioane și înțelegem că mesajul lor a fost foarte clar, pentru demitere. Noi vom guverna responsabil, pentru românii care au votat, și nu avem cum să îl considerăm pe Băsescu legitim, pentru că peste 8 milioane de oameni l-au respins. E clar că nu mai e un președinte legitim,” a spus acesta.

Victor Ponta a continuat prin a spune că este fericit că referendumul s-a desfășurat cu respectarea regulilor democratice și legale, iar campania lui Traian Băsescu, ce vorbea de fraude masive, s-a dovedit un “instrument obișnuit de bătălie politică” pentru acesta. A adăugat și că Băsescu are un “comportament de sfidare” față de cele 8 milioane de persoane care au votat pentru demiterea lui, care nu arată decât că el va folosi orice subterfugiu pentru a își păstra avantajele, iar USL trebuie să combată acest mod de a face politică.

“Bătălia pentru România trebuie să continue. Vom utiliza toate mijloacele democratice pentru a reprezenta poporul român. Vom arăta că relele făcute de Băsescu și clica lui,” a mai spus premierul.

Nu în ultimul rând, Victor Ponta a mulțumit în numele USL tuturor celor care s-au prezentat la vot și a spus că “niciodată o acțiune politică nu a avut o susținere atât de mare.”

Victor Ponta: Traian Băsescu nu mai are legitimitate, dorește doar să își păstreze avantajele

Embed:

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Traian Basescu,   demitere,   referendum