Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta: Cea mai puternică amintire legată de Sergiu Nicolaescu rămâne inaugurarea cinematografului din Târgu Jiu

Victor Ponta: Cea mai puternică amintire legată de Sergiu Nicolaescu rămâne inaugurarea cinematografului din Târgu Jiu

Un articol de: - 04 Ian 2013, 17:14
Victor Ponta: Cea mai puternică amintire legată de Sergiu Nicolaescu rămâne inaugurarea cinematografului din Târgu Jiu Politică

Premierul Victor Ponta, împreună cu alți membri ai Guvernului i-au dus un ultim omagiu regizorului Sergiu Nicolaescu, vineri seară, la Cercul Militar Național.

Victor Ponta a declarat că cea mai frumoasă amintire ce îl leagă de Sergiu Nicolescu rămâne momentul inaugurării cinematografului care îi poartă numele, la Târgu Jiu.

Am dorit în numele Guvernului să prezint acest omagiu unui om care a făcut foarte multe pentru România. Am avut și o datorie umană, pentru că l-am cunoscut personal și am crescut uitându-mă la filmele sale. În urmă cu o lună de zile, la Târgu Jiu, am inaugurat în prezența sa cinematograful care îi poartă numele. Orele petrecute atunci rămân o amintire puternică, s-a bucurat enorm de faptul că meritul și importanța lui  au fost recunoscute printr-un gest foarte simplu, inaugurarea acestui cinematograf.Niciunul dintre noi nu ne-am gândit că evenimentele vor fi atât de tragice și de rapide”, a spus Victor Ponta.

Trupul neînsuflețit al regretatului regizor a fost depus, vineri, la Cercul Militar, urmând ca sâmbătă la ora 12.00 să fie incinerat la Crematoriul Vitan-Bârzești.

Sergiu Nicolaescu a decedat joi, la ora 8.20, în urma complicaţiilor cardiace şi pulmonare severe, care nu au răspuns la tratamentul intensiv aplicat, a anunţat Spitalul Elias, unde regizorul era internat din 26 decembrie 2012 şi recent fusese operat de peritonită.

Victor Ponta, omagiu adus lui Sergiu Nicolescu
Embed:Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Sergiu Nicolaescu,   Victor Ponta