Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta: Demisia mea și a lui Traian Băsescu, o propunere serioasă pentru ieșirea din blocajul politic

Victor Ponta: Demisia mea și a lui Traian Băsescu, o propunere serioasă pentru ieșirea din blocajul politic

Un articol de: - 02 Iul 2012, 16:43
Victor Ponta: Demisia mea și a lui Traian Băsescu, o propunere serioasă pentru ieșirea din blocajul politic Politică

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, de la Palatul Parlamentului, că propunerea sa ca atât el cât și președintele Traian Băsescu să demisioneze în vederea organizării de alegeri parlamentare şi prezidenţiale anticipate a fost extrem de serioasă, fiind o soluție pentru ieșirea din blocajul politic.

Șeful Guvernului a precizat că nu s-a discutat în cadrul USL despre posibilitatea suspendării președintelui, adăugând, în ceea ce privește învestirea Ecaterinei Andronescu în funcția de ministru al Educației, că Traian Băsescu dorește să întrețină scandalul, după ce a cerut declarații pe proprie răspundere, ca în cazul Hașotti, acesteia cum că nu este pasibilă de plagiat.

"A fost o propunere serioasă, este clar că suntem într-un blocaj politic, am oferit o soluție de ieșire. Dacă președintele o acceptă, cred că ambii suntem responsabili în fața poporului român. Nu am discutat despre suspendarea președintelui. Lui Traian Băsescu îi place să întrețină scandalul, jurământul se va depune la ora 18:00", a spus Ponta.

Vezi AICI declarațiile anterioare ale lui
Victor Ponta, privind demisia sa și a președintelui.

AICI poți să vezi mai multe detalii despre cererea formulată de Traian Băsescu către Ecaterina Andronescu.

Victor Ponta a vorbit și despre Consiliul European, spunând că îl va informa pe președinte și Parlamentul în privința deciziilor luate la Bruxelles.

"Eu ca premier am datoria față de Parlament să informez asupra celor mai importante decizii adoptate la Bruxelles, de asemenea am datoria să le spun oamenilor care m-au adus în această funcție care sunt implicațiile în viața lor de zi cu zi a pactului de creștere și a tuturor celorlalte reglementări", a încheiat Victor Ponta.

Victor Ponta: Demisia mea și a lui Băsescu, o propunere serioasă
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Traian Basescu