Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Eu știu doar despre ilegalitățile lui Funeriu și Vreme, pentru că mi le-a prezentat Corpul de Control (VIDEO)

Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Eu știu doar despre ilegalitățile lui Funeriu și Vreme, pentru că mi le-a prezentat Corpul de Control (VIDEO)

Un articol de: - 29 Sep 2014, 16:42
Victor Ponta, despre dosarul Microsoft: Eu știu doar despre ilegalitățile lui Funeriu și Vreme, pentru că mi le-a prezentat Corpul de Control (VIDEO) Foto: B1 Tv Politică

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, că procedurile în Parlament se vor desfășura în mod normal în cazul celor nouă miniștri acuzați de infracţiuni de abuz în serviciu şi infracţiuni de corupţie în dosarul închirierii de licențe Microsoft pentru școli.

Întrebat dacă va îndemna parlamentarii să voteze pentru începerea urmăririi penale, premierul a spus că nu va influența în niciun fel.

”Bineînțeles că se fac toate procedurile și nimeni nu se va opune în niciun fel. În cadrul procedurilor, bineînțeles, fiecare om își va spune punctul de vedere, pentru că, strict personal, doamna Andronescu, domnul Athanasiu și toți ceilalți - pentru că nu vreau să arunc anatema asupra cuiva - sunt oameni care au trăit o viață întreagă cu un prestigiu neștirbit și cred că e dreptul lor să-și spună punctul de vedere”, a afirmat Ponta.

„Ce pot spune eu, ceea ce știu despre ilegalități, știu doar de Funeriu și Vreme, pentru că asta am avut în față, nota de control. Celelalte lucruri vor fi lămurite de justiție și procedurile în Parlament se vor desfășura normal, eu nu sunt justiția ca să pot să spun dacă cineva e vinovat sau nu. Eu nu cunosc decât ceea ce mi-a prezentat corpul de control al premierului. Mai departe, justiția va stabili”, a mai declarat premierul Ponta.

El a fost întrebat dacă în această situație va vota pentru ridicarea imunității lui Valerian Vreme.

”Dacă vă spun că votez pentru, o să spuneți că mă răzbun politic pe domnul Vreme. Nu, eu v-am spus ce am văzut în nota de control”, a replicat prim-ministrul.

Victor Ponta, despre dosarul MicrosoftCiteşte mai multe despre:   vreme,   Victor Ponta,   dosarul microsoft