Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta, despre problema refugiaților: Nu îmi place noul val de xenofobie. România este o țară europeană și solidară (VIDEO)

Victor Ponta, despre problema refugiaților: Nu îmi place noul val de xenofobie. România este o țară europeană și solidară (VIDEO)

Un articol de: - 09 Sep 2015, 12:45
Victor Ponta, despre problema refugiaților: Nu îmi place noul val de xenofobie. România este o țară europeană și solidară (VIDEO) Foto: B1 TV Politică

Premierul Victor Ponta a spus miercuri, în ședința de Guvern, că poziția României va fi una de solidaritate și sprijin față de problema refugiaților.

Ponta a mai spus că nu îi place noul val de xenofobie din România, legat de situația migrației.

Cu toate acestea, premierul a explicat că România nu poate avea mai mult de 1.786 de refugiați, adăugând că nu ar trebui impuse cote obligatorii, ci cote în funcție de posibilitatea fiecărei țări.

"Poziția României este foarte clară. România este o țară europeană și solidară. Nu mă mai interesează dacă pierd voturi sau nu. Mă desolidarizez de noul val de xenofobie: nu vrem pe nimeni din afară. Nu îmi plac accesele barbare. Avem 1.786 de locuri, dintre care 200 sunt deja ocupate. Nu ne putem angaja la ce nu putem face. Nu ar trebui impuse cote obligatorii, ci cote în funcție de posibilitatea fiecărei țări. Vreau să ne comportăm ca oamenii față de alți oameni"
, a spus Ponta.

Victor Ponta, despre problema refugiaților: Nu îmi place noul val de xenofobie


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   migratie,   solidaritate