Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta: După 6 decembrie, trebuie să scoatem țara din criză, iar președintele Iohannis trebuie să ne pună pe toți la masă / Eu le zic URSS celor de la USR (VIDEO)

Victor Ponta: După 6 decembrie, trebuie să scoatem țara din criză, iar președintele Iohannis trebuie să ne pună pe toți la masă / Eu le zic URSS celor de la USR (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 10 Noi 2020, 22:36
Victor Ponta: După 6 decembrie, trebuie să scoatem țara din criză, iar președintele Iohannis trebuie să ne pună pe toți la masă / Eu le zic URSS celor de la USR (VIDEO) Foto: facebook.com/victor.ponta Politică

Victor Ponta, președintele Pro România, susține că, deși această pandemie a apărut în urmă cu nouă luni și nu se poate spune că ne-a luat pe nepregătite, discutăm „în continuare” tot de alegeri și de calculele post-scrutin, „dar nu luăm măsurile necesare”, iar „asta ne costă vieți omenești și ne costă pierderi economice”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Ce a declarat Victor Ponta, președintele Pro România, în direct pe B1 TV

 

„Ce este important este că această pandemie n-a apărut ieri sau duminică și ne-a luat așa pe nepregătite – a apărut în urmă cu nouă luni și faptul că noi în continuare vorbim tot de alegeri, de cine se alege și ce majoritate, și cum va fi, dar nu luăm măsurile necesare, asta ne costă vieți omenești și ne costă pierderi economice. Mai vreau să spun un singur lucru – eu cred că vor fi alegeri pe 6 decembrie și e bine până la urmă să fie alegeri. Cred că oamenii acum ascultă, ne ascultă pe noi toți, ne evaluează, ne cred, nu ne cred și au de ales – nu doar senatori și deputați, ci de fapt cine să conducă România în perioada următoare. Sunt trei candidați anunțați, domnul Orban de la PNL, domnul Cioloș de la... eu le zic URSS celor de la USR, și cu mine de la Pro România. Oamenii pot să evalueze și să decidă, și să avem un guvern care să se ocupe doar de economie și de combaterea pandemiei, nu de campanie electorală”, a declarat Victor Ponta, marți seară, în direct pe B1 TV, la „Dosar de politician”.

După ce a afirmat că le zice URSS celor de la USR, Victor Ponta a fost întrebat de Silviu Mănăstire dacă nu cumva era prieten cu Dacian Cioloș, dar președintele Pro România a negat vehement.

„Nu, n-a fost niciodată. În 2015, când colegii mei de la PSD l-au votat ca prim-ministru, eu nu l-am votat și am spus că este o greșeală, dar e dreptul lor, e normal să aibă un candidat. Eu spun așa, pentru că noi suntem partidul Pro și USR e partidul contra – de multe ori, stau în Parlament și nu știu dacă să râd sau să plâng când îl văd pe domnul Roman ce bătălii are cu cei de la USR / URSS și mă gândesc că peste o lună spun că guvernează împreună. Eu sper un singur lucru – să avem un guvern mai competent, care să ia măsuri pentru economie și pentru combaterea pandemiei, și să lăsăm campania electorală și bătăliile electorale de o parte”, a spus Victor Ponta.

El consideră că actuala criză este mai mare decât cea din urmă cu un deceniu.

„Eu cred că suntem într-o criză atât de mare, mai mare decât cea din 2010-2011, când dușmanii tradiționali PSD și PNL ne-am unit în USL. Domnul Orban mă susținea, m-a votat atunci ca prim-ministru. Acum, criza este mai mare. Cred că nimeni nu este deținătorului absolut și al tuturor soluțiilor, și cred că după 6 decembrie trebuie într-adevăr să scoatem țara din criză fiecare cu ce poate mai mult sau ce știe, iar domnul președinte Iohannis trebuie să ne pună pe toți la masă, nu doar pe unii”, a mai adăugat Victor Ponta, președintele Pro România.Venise să facă curățenie în casa unei bătrâne oarbe. În dormitorul femeii avea să facă o descoperire înfiorătoare. Se afla acolo de 20 de ani

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta