Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta evită să răspundă acuzaţiilor lui Antonescu: "În USL e linişte. Fac eforturi să avem dialog"

Victor Ponta evită să răspundă acuzaţiilor lui Antonescu: "În USL e linişte. Fac eforturi să avem dialog"

Un articol de: - 04 Oct 2013, 13:43
Victor Ponta evită să răspundă acuzaţiilor lui Antonescu: "În USL e linişte. Fac eforturi să avem dialog" Politică

Liderul PSD Victor Ponta a refuzat să răspundă, vineri, acuzaţiilor aduse de Crin Antonescu, în contextul cazului Papici.

"Fac eforturi să avem dialog, consens, să ne respectăm valorile naţionale, nu răspund niciodată în public la lucruri care ţin de politică", a spus Victor Ponta.

Întrebat dacă mai este linişte în USL, premierul a răspuns scurt: "Da".

Crin Antonescu a declarat, vineri, că este inacceptabil gestul premierului de a vorbi în numele procurorului general. (Detalii AICI)

"Şeful executivului, Victor Ponta, a vorbit în numele procurorului general, cum era băsist, cum a făcut dosare politice şi cum domniile lor, nu ştiu exact cine, nu mai ţin băsişti în funcţie. Este inacceptabil, primul-ministru prin atribuţiile constituţionale, nu poate şi nu are voie să dea explicaţii nici să dea mesaje în numele procurorului general. Sper că a fost o greşeală, doar un exces de comunicare (...) O justiţie independentă nu este împărţită pe parcele de independenţă", a susţinut Antonescu, criticând lipsa de reacţie a Procurorului General Tiberiu Niţu şi interpretarea "că parchetele, instanţele, ar fi într-un joc cu politicieni şi ar trebui să deservească oamenii politici", a spus Crin Antonescu.


Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta