Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ponta: Creşterea pensiilor şi salariilor cu bani împrumutaţi ne va aduce în situaţia Greciei din 2000

Ponta: Creşterea pensiilor şi salariilor cu bani împrumutaţi ne va aduce în situaţia Greciei din 2000

Un articol de: B1.ro - 10 Noi 2018, 21:44
Ponta: Creşterea pensiilor şi salariilor cu bani împrumutaţi ne va aduce în situaţia Greciei din 2000 Politică

Politica PSD-ALDE de a crește salariile și pensiile în acest ritm și cu bani împrumutați este una sinucigașă și vom ajunge în situația Greciei din 2000, avertizează Victor Ponta.

”Am tot vorbit în anul 2018 despre o uriaţă problemă : deficitul balanţei comerciale a ajuns la 1 miliard de euro pe lună! Să explic pentru toţi cei interesaţi: Guvernul se împrumută cu bani de la bănci sau populaţie ( aceste împrumuturi urmează să le restituim noi şi copiii noştri) / cu banii împrumutaţi plăteşte salariile şi pensiile/ oamenii folosesc banii ca să cumpere ce au nevoie - dar pentru că nu este stimulată şi sprijinită producţia românească atunci importăm în fiecare lună alimente şi bunuri produse în alte ţări!”, a scris Ponta, pe Facebook.   

Liderul ProRomânia a mai scris că acest miliard de euro ajunge să sprijine producătorii străini.

”În fiecare lună ne împrumutăm cu 1 miliard de euro care pleacă în afara ţării şi sprijină producătorii din Ungaria, Polonia, China sau Turcia!   Între timp Guvernul ne prezintă cifre minunate şi se laudă cu creşterea salariilor şi pensiilor!   Este o politică sinucigaşă care ne duce pe drumul dezastrului ( Grecia anilor 2000)!”, a avertizat fostul premier.
 

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   PSD,   Guvern