Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta: Guvernul a luat act de dovezile prezentate privind comiterea unor crime împotriva umanității în Siria

Victor Ponta: Guvernul a luat act de dovezile prezentate privind comiterea unor crime împotriva umanității în Siria

Un articol de: - 30 Aug 2013, 21:40
Victor Ponta: Guvernul a luat act de dovezile prezentate privind comiterea unor crime împotriva umanității în Siria Politică

Premierul Victor Ponta a declarat, vineri, că Guvernul României a luat act de dovezile prezentate privind comiterea unor crime împotriva umanităţii în Siria, "cu ştiinţa autorităţilor guvernamentale".

Potrivit primului ministru, Executivul condamnă aceste fapte ferm și fără niciun fel de ezitare.

"E de datoria Guvernului României de a fi în totalitate solidar cu statele care au solicitat şi impun respectarea dreptului internaţional. Asta înseamnă că vom rămâne prin toate instituţiile noastre - deciziile se iau în CSAT, cu informarea Parlamentului - prin toate instituţiile în contact cu partenerii europeni şi internaţionali şi vom fi în perioada imediat următoare în contact şi în coordonare. Vom acţiona în consecinţă", a declarat Victor Ponta.

Potrivit secretarului de Stat american, John Kerry, atacul chimic din Siria a provocat decesul a 1.429 de persoane, dintre care 426 au fost copii.

Ponta: Guvernul a luat act de dovezile prezentate privind comiterea unor crime împotriva umanității
Embed:

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Guvernul Romaniei,   Siria