Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta îl desfiinţează pe Dragnea: "Merge şi acum la evenimente SRI"

Victor Ponta îl desfiinţează pe Dragnea: "Merge şi acum la evenimente SRI"

Un articol de: - 05 Mar 2018, 21:16
Victor Ponta îl desfiinţează pe Dragnea: "Merge şi acum la evenimente SRI" Politică

Fostul premier Victor Ponta desfiinţează apărarea lui Liviu Dragnea.
Potrivit lui Ponta, actualul lider al PSD participă şi acum la evenimente organizate de SRI.

Fostul premier consideră că preşedintele social-democraţilor foloseşte partidul în interes propriu şi că unicul scop al congresului programat sâmbătă e ca Liviu Dragnea să acumuleze şi mai multă putere.

"Congresul PSD va fi numai despre PSD. Adică: pe Dragnea îl susțin toți ca pe Ceaușescu în 89. Ce om dă afară Dragnea, pe cine aduce Dragnea... Problema e că nu discută nimeni despre ce trebuie să discute un partid aflat la guvernare - ce facem cu zona economică, cu cea socială, cu proiectele legislative, cu justiția, că înțeleg că au luptat ce au luptat și le-a trecut, ce se-ntâmplă cu rolul nostru în Europa... E congres doar pentru Dragnea și mai multă putere pentru Dragnea. Se folosește tot partidul pedntru un singur om și asltfel PSD a intrat în îngheț. E ca pe vremea lui Brejnev, nu se întâmplă nimic. Toată lumea stă și se roagă de Dragnea să primească un os și atât", a declarat Victor Ponta, potrivit digi24.ro.

Fostul premier mai spune că Liviu Dragnea minte atunci când susţine că nu a participat la onomastici organizate de SRI.
"A mințit. Cred că merge și acum dacă nu mă înșel. La cei din România a mers și acum de curând. Fiecare se duce la ce zile vrea. Problema e de ce minte domnul Dragnea? Eu nu vă mint. Eu am fost, le consider normale. De ce ne minte Dragnea de fiecare dată? Că nu a fost, că nu a tăiat porcul, că era sâmbătă... Întrebați-vă de ce vă minte un om, și atunci o să vedeți care e problema. Ei știu toți că sunt păcăliți și le place să fie păcăliți", a mai spus Victor Ponta.

Reacţia lui Victor Ponta a venit după ce Liviu Dragnea a afirmat, luni, că niciodată nu a fost la vreo zi onomastică a lui George Maior sau Florian Coldea, liderul PSD precizând că va vorbi despre ceea ce ştie în Comisia parlamentară privind controlul SRI
 

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Liviu Dragnea,   SRI,   George Maior,   Florian Coldea,   PSD