Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta, întrebat dacă Gold Corporation a cumpărat politicieni: "Probabil că da, nu am date concrete"

Victor Ponta, întrebat dacă Gold Corporation a cumpărat politicieni: "Probabil că da, nu am date concrete"

Un articol de: B1 TV - 16 Sep 2013, 23:13
Victor Ponta, întrebat dacă Gold Corporation a cumpărat politicieni: "Probabil că da, nu am date concrete" Foto: B1 TV Politică

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, luni seară, dacă el crede, ca cetăţean, că firma canadiană Gold Corporation a cumpărat politicieni.

"Probabil că da. Nu am date concrete în acest sens, dar probabil că da", a spus, luni, Ponta, întrebat dacă el crede că Gold Corporation a cumpărat politicieni.

Ponta a adăugat că în mod sigur societatea a avut o campanie media extrem de agresivă, dar ineficientă.

Premierul a mai precizat că, după părerea lui, cei mai mulţi dintre cei care sunt împotriva proiectului o fac din convingere.

"În acelaşi timp există, şi deţin informaţii, ca prim ministru, că există şi interese în acest sens", a spus Victor Ponta la TVR 1.

-Eu cred că cei mai mulţi care sunt împotriva proiectului o fac din convingere. În acelaşi timp există, şi deţin informaţii, ca prim ministru, că există şi interese în acest sens. - See more at: http://stiri.tvr.ro/ponta-despre-rosia-montana-nu-va-exista-o-majoritate-in-parlament-dar-eu-mi-am-facut-datoria_34981.html#sthash.31zdh4M1.d În acelaşi timp există, şi deţin informaţii, ca prim ministru, că există şi interese în acest sens. - See more at: http://stiri.tvr.ro/ponta-despre-rosia-montana-nu-va-exista-o-majoritate-in-parlament-dar-eu-mi-am-facut-datoria_34981.html#sthash.31zdh4M1.dpuf


-Eu cred că cei mai mulţi care sunt împotriva proiectului o fac din convingere. În acelaşi timp există, şi deţin informaţii, ca prim ministru, că există şi interese în acest sens. - See more at: http://stiri.tvr.ro/ponta-despre-rosia-montana-nu-va-exista-o-majoritate-in-parlament-dar-eu-mi-am-facut-datoria_34981.html#sthash.31zdh4M1.dpuf

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta