Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta, ironii la adresa lui Dragnea: "Dânsul se pricepe la toate, eu la nimic, și atunci nu avem de ce să ne intersectăm" (VIDEO)

Victor Ponta, ironii la adresa lui Dragnea: "Dânsul se pricepe la toate, eu la nimic, și atunci nu avem de ce să ne intersectăm" (VIDEO)

Un articol de: - 03 Mai 2017, 13:20
Victor Ponta, ironii la adresa lui Dragnea: "Dânsul se pricepe la toate, eu la nimic, și atunci nu avem de ce să ne intersectăm" (VIDEO) Politică

Victor Ponta a lansat noi ironii la adresa președintelui PSD, Liviu Dragnea, într-o declarație oferită presei pe holurile Palatului Parlamentului. Întrebat despre relația pe care o are cu acesta și dacă își vorbesc, Victor Ponta a afirmat că "dânsul se pricepe la toate, eu la nimic și atunci nu avem de ce să ne intersectăm", dar asta nu înseamnă că i-ar respinge apelurile telefonice.

Fostul premier a răspuns ironic și când a fost întrebat dacă mesajul publicat pe Facebook înainte de 1 mai legat de pește se referă la Liviu Dragnea, Ponta a infirmat.

"Bănuiesc că în afară de domnul Dragnea or mai fi fost câteva zeci, sute de mii de oameni de 1 mai la pește. Și eu am mâncat pește în București, deci mă refeream la mine", a precizat Victor Ponta.A GĂSIT UN CARD ÎNTR-UN BANCOMAT DIN RÂMNICU SĂRAT ȘI A ÎNCEPUT SĂ CUMPERE CU EL. A REGRETAT AMARNIC, DUPĂ CÂTEVA ORE. CE A PĂȚIT, E FĂRĂ PRECEDENT

Cu toate că nu vorbește cu Liviu Dragnea, Victor Ponta a ținut să precizeze că acest lucru nu este valabil și pentru restul membrilor guvernului sau din conducerea Parlamentului.

"Începând cu premierul Grindeanu și până la toți colegii miniștri sau din conducerea Parlamentului, toți care m-au întrebat ceva legat de guvernare sau de Parlament, la toți le-am răspuns și i-am ajutat pentru că sunt colegii mei și vreau să aibă succes și majoritatea. Cine nu mă sună, nu îl ajut că înseamnă că știe", a precizat Victor Ponta.

Victor Ponta, ironii la adresa lui Dragnea: "Dânsul se pricepe la toate, eu la nimic, și atunci nu avem de ce să ne intersectăm"


 

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   Liviu Dragnea,   ironii,   peste,   Guvernul Romaniei,   PSD,   cearta