Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta, lăudat de senatorii PSD pentru abordarea în cazul Lukoil

Victor Ponta, lăudat de senatorii PSD pentru abordarea în cazul Lukoil

Un articol de: -
Foto: gov.ro Politică

Senatorii PSD Daniel Savu şi Augustin Mitu îl laudă pe Victor Ponta pentru abordarea pe care a avut-o în cazul rafinăriei Lukoil. Social-democraţii consideră că poziția acestuia a fost corectă. Premierul vrea ca muncitorii rafinăriei să îşi ia salariile. Acest lucru s-a întâmplat ieri. De asemenea, compania şi-a reluat activitatea.

„3.500 de români, angajați ai Lukoil, și-au primit salariile, și asta doar pentru că magistrații au acceptat la începutul săptămânii să ridice sechestrul de pe conturile companiei. Mai mult, rafinăria și-a reluat activitatea, iar compania a depus garanții care să acopere presupusul prejudiciu de 230 de milioane de euro. Toate acestea demonstrează că abordarea premierului Victor Ponta a fost corectă”, a spus senatorul Daniel Savu, într-o declarație de presă citată de Agerpres.

Şi senatorul PSD Augustin Mitu spune că Victor Ponta a soluționat cu succes problema muncitorilor ploieșteni ai Lukoil.

„Rezultatul acțiunilor lui Victor Ponta și ale instituțiilor judiciare din ultimele zile este acela că cei 3.500 de muncitori ploieșteni, angajați la Lukoil, și-au primit salariile, iar rafinăria și-a reluat activitatea. Iată de ce abordarea premierului a fost cea corectă în gestionarea acestei situații”, arată Augustin Mitu, într-o declarație de presă.

Lukoil şi-a reluat activitatea în Ploieşti. Compania a informat Guvernul şi a notificat Garda de Mediu Prahova că reporneşte instalaţiile rafinăriei Petrotel, oprite în urmă cu o săptămână.

Potrivit comisarului-şef al Gărzii de Mediu Prahova, în notificarea trimisă de către Lukoil, compania se angajează să respecte toate procedurile privind protecţia mediului.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta
 
 
 
Loading...