Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta, limbaj demn de un premier: „Cotroceniul nu mai există. Blaga și Flutur sunt cei mai mari lingăi”

Victor Ponta, limbaj demn de un premier: „Cotroceniul nu mai există. Blaga și Flutur sunt cei mai mari lingăi”

Un articol de: -
Politică

Premierul Victor Ponta s-a dezlănţuit la Suceava. Cotroceniul nu mai există la nivel de preşedinţie, Băsescu nu va primi de la el brevetul de navă, având în vedere comportamentul din ultimele zile, Blaga şi Flutur sunt cei mai mari "lingăi", iar Igaş este un analfabet.

Sunt cuvintele şefului Guvernul României, supărat, printre altele, că a fost criticat pentru concediul petrecut la Miami. 

Premierul Victor Ponta spune că există o "dezangajare" la nivelul Preşedinţiei în privinţa pactului de coabitare.

„Da, ce există la nivelul Cotroceniului? Cotroceniul nu mai există ca Preşedinţie. Cotroceniul este o echipă de campanie pentru doamna Udrea la prezidenţiale. Le doresc succes deplin", a spus Elena Udrea.

Şeful executivului a aruncat săgeţi şi spre opoziţie.

„Nu mă autopronunț, nu am pretenția că ceea ce cred eu se va și întâmpla, dar sincer eu sunt de părere că cel mai bun moment pentru modificarea Constituției este odată cu primul tur al alegerilor prezidențiale. Momentul în care cvorumul este 30%, dacă PDL boicotează cu atât mai bine, înseamnă că nu participă la prezidențiale, nu putem decât să îi felicităm pentru asta”, a mai spus Victor Ponta.

Întrebat dacă este convins că Elena Udrea va candida la prezidențiale, Ponta s-a declarat convins, spunând că va candida din partea partidului lui Băsescu, indiferent care, iar Blaga și Flutur o vor sprijini.

„Vreţi să facem pariu? Cu Blaga şi Flutur în stuff-ul de campanie, că lingăi mai mari greu să găsești”, a mai spus Victor Ponta.

Premierul României l-a atacat și pe Traian Igaș, numindu-l „analfabet”.

Ponta: Cotroceniul nu mai există. Blaga și Flutur, niște lingăi, Igaș - un analfabet
Embed:


Citeşte mai multe despre:   Ponta,   Cotroceni,   Blaga
 
 
 
Loading...