Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Ponta: Poate să vină și Sfântul Petru la Transporturi, n-o să se facă niciun kilometru de autostradă (VIDEO)

Ponta: Poate să vină și Sfântul Petru la Transporturi, n-o să se facă niciun kilometru de autostradă (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 21 Noi 2018, 21:08
Ponta: Poate să vină și Sfântul Petru la Transporturi, n-o să se facă niciun kilometru de autostradă (VIDEO) Politică

În România n-o să se construiască niciun kilometru autostradă nici măcar dacă devine Sfântul Petru Ministrul Transporturilor, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

Fostul premier a mai spus că România nu e guvernată, pentru că oamenii care ar trebui să facă asta sunt niște simple marionete pe care Dragnea le pune în Guvern sau le dă afară după cum are chef.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

”Ultimele contracte pentru autostrăzi, pentru infrastuctură mare, s-au semnat în 2015. De atunci nu s-a mai semnat niciun contract pentru un metru de autostradă. Ne-a anunțat Corina Crețu că din 14 proiecte finanțate de Comisia Europeană, 13 sunt de dinainte de 2014 și unul singur, cel cu metroul spre Otopeni, are o problemă și e finanțat doar pe jumătate, adică doar peronul de pe dreapta sau doar peronul de pe stânga. 

Nu se schimbă nimic! Poate fi orice ministru, banii de la UE nu se iau pentru că nu vor. Dragnea și Vâlcov au spus clar ”am mai luat niște bani europeni și ne-au făcut dosare că i-am furat, așa că nu-i mai luăm”. Bani în buget nu mai sunt, așa că poate să vină și Sfântul Petru la Transporturi, că n-o să facă mai mult decât s-a făcut în ultimii trei ani, adică 0. 

Nu există vreo țară în lume în care miniștrii se schimbă ca pe ciorapi, să aduci mereu unul mai prost ca cel de dinainte, și să o ducă bine țara aia. România nu e guvernată acum, cei care trebuie să facă proiecte, să aducă dezvoltare sunt niște marionete pe care Dragnea le numește, apoi le dă afară, apoi iar le numește, apoi iar le dă afară”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.