Victor Ponta a făcut anunțul: ”NU voi vota pe 24 Noiembrie NICI pentru Klaus Iohannis, NICI pentru Viorica Dăncilă”

Victor Ponta a făcut anunțul: ”NU voi vota pe 24 Noiembrie NICI pentru Klaus Iohannis, NICI pentru Viorica Dăncilă”
Foto: Facebook / Victor Ponta

Liderul Pro România, Victor Ponta, a dezvăluit că la turul doi al alegerilor prezidențiale nu va vota nici cu Klaus Iohannis, nici cu Viorica Dăncilă.

Ponta a precizat, într-o postare pe Facebook, că este de părere că niciunul dintre cei doi candidați nu poate fi ”președintele de care are nevoie România în următorii 5 ani”.

”Fac parte din acel mare grup de români (probabil peste 50% ) care nu este mulțumit și NU VA VOTA pe 24 Noiembrie NICI pentru Klaus Iohannis NICI pentru (Doamne Ferește) Viorica Dăncilă – nu îi consider pe niciunul Președintele de care are nevoie România în următorii 5 ani / nu voi vota pe lozinca “răul cel mai mic”, nu voi vota contra!

Cei care sunt multumiți de unul dintre cei doi candidați vor merge și îi vor vota – dacă doriți să mă înjurați pe mine și pe cei care nu îi votăm pe niciunul puteți să o faceți (cei mai stupizi și inutili comentatori sunt oricum cei care mă înjura din reflex – că sunt comunist, pesedist, bla bla – fără să citească măcar că am spus că NU o votez pe Dăncilă)!

Aș vrea însă să vă gândiți puțin cam ce Președinte v-ați dori pentru România (și să vedeți dacă această dorință se regăsește în Klaus Iohannis- de Dăncilă nici nu e cazul să întreb)!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Urmăriți B1TV.ro și pe