Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică ''Partidul Comunist din Coreea de Nord are acum sediu și în Kiseleff''. Ponta: Momâile de lângă Dragnea spun mereu ''că așa a decis partidul''. Dacă a decis partidul să vă trageți un glonț în cap, vă trageți? (VIDEO)

''Partidul Comunist din Coreea de Nord are acum sediu și în Kiseleff''. Ponta: Momâile de lângă Dragnea spun mereu ''că așa a decis partidul''. Dacă a decis partidul să vă trageți un glonț în cap, vă trageți? (VIDEO)

Un articol de: B1.ro - 21 Noi 2018, 22:40
''Partidul Comunist din Coreea de Nord are acum sediu și în Kiseleff''. Ponta: Momâile de lângă Dragnea spun mereu ''că așa a decis partidul''. Dacă a decis partidul să vă trageți un glonț în cap, vă trageți? (VIDEO) Politică

Victor Ponta a declarat, pentru B1 TV, că România nu e guvernată deoarece în Cabinetul actual sunt doar indivizi care habar nu au de ce sunt acolo și de ce pleacă.

Fostul premier a comparat PSD-ul sub conducerea lui Liviu Dragnea cu Partidul Comunist din Coreea de Nord.

”Noi de ceva timp nu avem Guvern, avem o gașcă de indivizi care nu știu de ce sunt acolo, nu știu de ce sunt dați afară. Apropo, dumneavoastră știți de ce i-au dat afară pe foștii miniștri? Ce n-au făcut? Vedeți? Eu mă uit un pic cu groază pentru că am fost membru PSD, dar nu eram membru la Partidul Comunist din Coreea de Nord, cum sunt cei de acum. Am auzit că la orice întrebare pusă acestor momâi care stăteau lângă Dragnea răspunsul era ”că așa a decis partidul”. Deci dacă a decis partidul să vă trageți un glonț în cap, vă trageți? Vă garantez că ar fi răspuns ”da, că așa a decis partidul”. Partidul Comunist din Coreea de Nord, care acum are sediul și în Kiseleff, nu mă reprezintă și nu mă interesează”, a declarat Victor Ponta, pentru B1 TV.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Victor Ponta,   PSD,   partidul comunist,   Coreea de Nord