Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Ponta, un romantic incurabil: „5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos și bun proiect politic de după 89. Sunt convins că timpul va face dreptate USL” (FOTO)

Victor Ponta, un romantic incurabil: „5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos și bun proiect politic de după 89. Sunt convins că timpul va face dreptate USL” (FOTO)

Un articol de: - 05 Feb 2015, 22:49
Victor Ponta, un romantic incurabil: „5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos și bun proiect politic de după 89. Sunt convins că timpul va face dreptate USL” (FOTO) Politică

Premierul Victor Ponta a rememorat, pe Facebook, momentul de acum 4 ani, când s-a format Uniunea Social Liberală, alături de Crin Antonescu.

„5 Februarie 2011 - am pus bazele celui mai frumos și bun proiect politic de după 89! USL a reprezentat singurul adversar politic al Regimului "Băsescu" (un regim mafiot și antinațional care și în zilele acestea își arată adevărata față), USL a fost speranța de schimbare și autorul reparațiilor morale, economice și materiale reușite după 7 Mai 2012. Și sunt foarte mândru de aceste realizări”, scrie Ponta pe contul său de Facebook.

„Din păcate, ca de atâtea ori, împotriva unui proiect bun răutatea și prostia și-au dat mâna, și până la urmă răul a câștigat! Dar vina mea, a lui Crin și a altor fondatori este că nu am știut să rezistăm și să ținem în viață USL, iar slăbiciunile și suspiciunile noastre au fost speculate perfect de adversari. Sunt convins că timpul va face dreptate USL”, încheie premierul.Citeşte mai multe despre:   USL,   Crin Antonescu