Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Victor Rebengiuc, MESAJ NEMILOS către PENALI: “AU ÎMPĂRȚIT România în două pentru că le e frică de PUȘCĂRIE”

Victor Rebengiuc, MESAJ NEMILOS către PENALI: “AU ÎMPĂRȚIT România în două pentru că le e frică de PUȘCĂRIE”

Un articol de: - 25 Mar 2018, 15:40
Victor Rebengiuc, MESAJ NEMILOS către PENALI: “AU ÎMPĂRȚIT România în două pentru că le e frică de PUȘCĂRIE” Politică

Victor Rebengiuc a avut un mesaj necruțător la adresa politicienilor care au probleme în justiție și care își folosesc puterea politică pentru a scăpa de ele. În viziunea marelul actor, prin acțiunile lor politicienii au împărțit România, victime ale incopetenței fiind toți românii.  

„Îmi pare rău de ce se întâmplă azi și cei responsabili nu răspund. Au împărțit România în două pentru că le e frică de pușcărie. Păi să desființeze pușcăriile, dar să ne lase pe noi în pace. Se și laudă că au votul popular, ei se consideră mai presus de orice critică. Asta e… știm ce se întâmplă și poate Dumnezeu să ne ajute. Pe cine să iubesc ca țară? Pe România o iubesc pentru că m-am născut aici, asta e, că probabil dacă mă nășteam în America o iubeam pe America… sau poate orice altă țară.”, a spus actorul.

Întrebat de ce nu a ales să plece din țară așa cum au făcut-o și alții, acesta a replicat că a vrut să facă carieră.

”Păi nu am făcut-o… poate aș fi făcut-o dacă aveam altă profesie, dar nu am făcut-o pentru că nu puteam să îmi fac profesia în altă țară. Și nu e din cauza limbii… Am avut colegi care au plecat și nu au făcut performanță. Probabil să aibă o pensie puțin mai mare decât a mea, clar, dar nu au făcut carieră.”, a concluzionat Victor Rebengiuc.

Citeşte mai multe despre:   Victor Rebengiuc,   penali