Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vinerea Verde. Klaus Iohannis a venit pe bicicletă la Cotroceni: „Îi încurajez pe toți românii să încerce să folosească mijloace de transport alternative sau chiar să meargă pe jos. Un pic de ploaie încă nu a dăunat nimănui” (VIDEO)

Vinerea Verde. Klaus Iohannis a venit pe bicicletă la Cotroceni: „Îi încurajez pe toți românii să încerce să folosească mijloace de transport alternative sau chiar să meargă pe jos. Un pic de ploaie încă nu a dăunat nimănui” (VIDEO)

Un articol de: Vladimir Ionescu - 23 Apr 2021, 09:13
Vinerea Verde. Klaus Iohannis a venit pe bicicletă la Cotroceni: „Îi încurajez pe toți românii să încerce să folosească mijloace de transport alternative sau chiar să meargă pe jos. Un pic de ploaie încă nu a dăunat nimănui” (VIDEO) foto: Presidency.ro Politică

Președintele României, Klaus Iohannis, a venit astăzi pe bicicletă la Palatul Cotroceni, alăturându-se astfel campaniei „Vinerea Verde”, iar la sosire i-a încurajat pe toți românii „să încerce să folosească mijloace de transport alternative sau chiar să meargă pe jos”. „Este sănătos și decongestionează traficul”, a subliniat șeful statului.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Klaus Iohannis a venit pe bicicletă la Cotroceni, de Vinerea Verde. Președintele îi încurajează pe români să încerce mijloace de transport alternative sau chiar să meargă pe jos

 

„Am venit astăzi cu bicicleta la birou, fiindcă vreau să fiu parte din campania Vinerea Verde, o campanie care a început acum câteva săptămâni și pe care o găsesc foarte bună. Orașele noastre sunt extrem de aglomerate, mai ales în orele de vârf, când lumea merge la serviciu sau vine de la serviciu. Avem extrem de mult trafic auto în orașele noastre și îi încurajez pe toți românii să încerce să folosească mijloace de transport alternative sau chiar să meargă pe jos. Este sănătos și decongestionează traficul. Mersul pe bicicletă este o alternativă excelentă. Cred că între timp toată lumea știe, mersul pe bicicletă este foarte sănătos. Te miști mult mai ușor în trafic și în realitate ajungi aproape la fel de repede la serviciu ca și cu mașina personală, iar un pic de ploaie încă nu a dăunat nimănui, deci chiar și pe o vreme de-asta se poate merge perfect cu bicicleta”, a declarat șeful statului.

Președintele Klaus Iohannis a mai menționat că inclusiv transportul public în comun este „o alternativă care trebuie luată în seamă, dar aici și autoritățile au mult de lucru”.

„Încercați să lăsați mașina personală acasă, veniți pe jos, cu bicicleta sau cu transportul public. Merită, fiindcă astfel vom reduce poluarea în orașele noastre și întreaga mișcare în oraș va fi mai relaxată și mai plăcută, nemaivorbind de beneficiile pentru sănătatea fiecăruia când ne mișcăm un pic”, a mai spus președintele Klaus Iohannis, care cu această ocazie a vorbit și despre relaxarea de măsuri, și despre PNRR.

Întrebat dacă este bine „după acest maraton”, președintele Klaus Iohannis a explicat: „Nu e un maraton, e o distanță simplă, modestă, de maxim o jumătate de oră”.

Au adoptat un băiat de 14 ani, dar, când l-au controlat, au aflat cu ce monstru trăiau în casă. Era, de fapt...

Citeşte mai multe despre:   Klaus Iohannis,   Vinerea Verde