Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Violeta Alexandru: Avem în continuare mari probleme la Casele de pensii în atitudinea celor din sistem față de pensionari

Violeta Alexandru: Avem în continuare mari probleme la Casele de pensii în atitudinea celor din sistem față de pensionari

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 30 Noi 2020, 22:12
Violeta Alexandru: Avem în continuare mari probleme la Casele de pensii în atitudinea celor din sistem față de pensionari Foto: Violeta Alexandru / Facebook Politică

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, luni, că în continuare e nemulțumită de atitudinea unor angajați ai Caselor de pensii față de pensionari. Aceasta a afirmat că, în ultimele luni, s-au făcut progresele considerabile și mulți români și-au primit rapid deciziile de pensionare. În schimb, mai sunt situații în care funcționarii Caselor de pensii nu se comportă cu cetățenii așa cum ar trebui. Alexandru a mai precizat că, în continuare, unii angajați nu vor să lucreze online.

 

Violeta Alexandru, nemulțumită de unii funcționari ai Caselor de pensii

 

„Îmi văd de treabă la Minister prin telemuncă, experimentez pe mine ce înseamnă să lucrezi în telemuncă, și sunt în continuare conectată cu oamenii. 

La mine lucrurile sunt foarte clare: avem în continuare mari probleme la Casele de pensii în atitudinea celor din sistem față de pensionari. Le-am cerut să comunice inclusiv în online, adică să primească documentele de la oameni în format electronic și văd că nu funcționează lucrurile peste tot așa cum mi-am dorit. 

Dar am o nemulțumire legată de atitudine, chiar dacă văd multe rezultate. Am reuști de la peste 19.000 de restanțe, 19.000 de români care așteptau cu lunile să primeacă o decizie de pensionare, au primit deciziile la timp și oamenii îmi scriu. Unii dintre dânșii îmi spun că nu sunt tratați cel mai frumos de către Casele de pensii și alții îmi muțumesc.

Deci la mine rămâne tema centrală aceasta a eficientizării Caselor de pensii și a unui comportament civilizat cu pensionarii”, a declarat ministrul Muncii, Violeta Alexandru, pentru Realitatea PLUS.

În cadrul aceleași emisiuni, ministrul liberal a ținut să puncteze că Guvernul Orban nu intenționează să reinstituie carantina la nivel național, așa cum se speculează în spațiul public, ba chiar caută noi și noi măsuri de a sprijini și susține angajatorii și angajații.
 

Tunelul secret de sub Palatul lui Gigi Becali. E incredibil unde duce. Era folosit şi de Carol al II-lea