Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Violeta Alexandru: Desființăm Compania Turistică București. În doi ani închidem alte 20 de companii municipale. Suntem în acest demers alături de USR-PLUS (VIDEO)

Violeta Alexandru: Desființăm Compania Turistică București. În doi ani închidem alte 20 de companii municipale. Suntem în acest demers alături de USR-PLUS (VIDEO)

Un articol de: Beatris Ionita - 21 Feb 2021, 11:33
Violeta Alexandru: Desființăm Compania Turistică București. În doi ani închidem alte 20 de companii municipale. Suntem în acest demers alături de USR-PLUS (VIDEO) Politică

Violeta Alexandru a vorbit, duminică, într-o conferință de presă despre planurile de închidere a companiilor municipale. Fostul ministru al Muncii a declarat că PNL este partener cu USR-PLUS în acest demers și că întreprind demersurile legale pentru a închide aceste entități administrative în maxim doi ani. 

"Vom trece la desființarea primei companii înființate, Compania Turistică București. Continuăm cu celălalte, până la 20. Patru vor fi eficientizate pe baza legislației privind guvernarea corporativă. Cele patru comapnii care vor rămâne STB, Trustul de Clădiri  Metropolitane, Energetica Servicii și Termoenergetica vor avea în curând o nouă conducere... Practic destructuram aceasta grupare care a căpușat atât companiile cât și bugetul bucureștenilor cinstiți care muncesc. Dăm un semnal prin dizolvarea Societății Turistica, urmând să continuăm cu celelalt. Suntem în acest demers alături de partenerii de la USR-PLUS. Fiecare procedură de dizolvare, care va incepe printr-un proiect de hotărâre in Consiliu este inițiată în parteneriat cu USR-PLUS. Suntem decizi ca în doi ani, pentru că au tot felul de complicații, să închidem aceste companii și să să rămână doar cele 4 pe care le vom așeza pe un management performant", a declarat Violeta Alexandru

 

Citeşte mai multe despre:   Violeta Alexandru,   companii municipale,   închidere