Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Violeta Alexandru, explicații după ce a renunțat la liftiera din minister: „Nu am nevoie să-mi apese cineva pe un buton (...) Nu e preocuparea mea să iau urma liftierei” (VIDEO)

Violeta Alexandru, explicații după ce a renunțat la liftiera din minister: „Nu am nevoie să-mi apese cineva pe un buton (...) Nu e preocuparea mea să iau urma liftierei” (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 29 Ian 2020, 19:30
Politică

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, pentru B1 TV, că a decis să renunțe la serviciile liftierei din minister deoarece „nici eu, nici colegii mei nu avem nevoie de cineva care să apese pe un buton”. Acesta a mai spus că nu știe ce s-a întâmplat între timp cu femeia, dacă lucrează în altă parte acum.

Violeta Alexandru a venit cu aceste precizări după ce i s-a reproșat că, din cauza ei, liftul, care ar fi foarte vechi, nu mai funcționează deloc și asta pune probleme mai ales persoanelor cu dizabilități care au treabă prin minister. Alexandru a insistat că liftul funcționează, iar „dacă vin persoane cu nevoi speciale, se mobilizează cineva din minister pentru a le ajuta”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

„În primul rând, trebuie să știți că eu nu am nevoie să-mi apese cineva pe butonul de la lift. Cred că fiecare trebuie să-și găsească o activitate și nu e vorba de disponibilizare în cazul doamnei. Nu eu mă ocup de activitatea și de fișa dânsei de post. Sunt convinsă că s-au găsit soluții pentru ca dânsa să-și desfășoare o activitate eficientă acolo unde e nevoie de competența dânsei.

Nici eu, nici colegii mei nu avem nevoie de cineva care să apese pe un buton. Eu nu sunt genul de persoană căreia să i se deschidă ușa”, a declarat Violeta Alexandru, în emisiunea „Bună, România!”, moderată de jurnaliștii Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir.

Ministrul Muncii a mai precizat că nu știe ce s-a întâmplat cu liftiera între timp: „Nu e preocuparea mea să iau urma liftierei”.

„Nu am disponibilizat-o, am solicitat să nu se mai desfășoare această activitate în Ministerul Muncii, că e nevoie de forță de muncă în multiple alte zone și nu e nevoie să apese cineva pe buton. Acum funcționează liftul. Dacă vin persoane cu nevoi speciale, se mobilizează cineva din minister pentru a le ajuta”, a mai explicat Ministrul Muncii, pentru B1 TV.
 

Citeşte mai multe despre:   Violeta Alexandru,   Ministerul Muncii
 
Loading...