Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Violeta Alexandru, ministrul Muncii: „Zero dosare pensii comunitare Spania cu termen întârziat de soluționare”

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: „Zero dosare pensii comunitare Spania cu termen întârziat de soluționare”

Un articol de: Maria Zărnescu - 15 Noi 2020, 12:56
Violeta Alexandru, ministrul Muncii: „Zero dosare pensii comunitare Spania cu termen întârziat de soluționare” Foto: gov.ro Politică

Ministrul Muncii a anunțat pe contul de Facebook, faptul că nu au existat dosare de pensii somunitare pentru Spania, cu termen întârziat de soluționare:

„O (zero) dosare pensii comunitare Spania cu termen întârziat de soluționare. Am ajuns unde mi-am propus. Of, la cât am tras, dacă nu aș fi încăpățânată să ajung la obiectivul propus, nu mi-ar veni să cred.

Le spun tuturor pensionarilor români. Chiar îi respect. Nu mint, nu îi păcălesc. Nu stau în studiourile TV să le promit. Muncesc. Îi respect! Mulțumesc celor din casele de pensii care au gestionat pensii comunitare Spania! Da, știu, nu sunt un ministru comod. Vreau zero întârzieri și pentru Italia! Continui. Greu, foarte greu dar #sepoate. Dacă erau făcute la timp, nu trăgeam atât. Lucruri nefăcute la timp. M-a interesat să le rezolvăm. Nu am renunțat pentru că pentru mine nu există “nu se poate”. Președintele CNPP, cel care mi-a comunicat astă seară situația la termenul de raportare, a muncit pentru acest rezultat cerut. Bun! ”, a scris ministrul Muncii.

 

O (zero) dosare pensii comunitare Spania cu termen întârziat de soluționare. Am ajuns unde mi-am propus. Of, la cât am...

Publicată de Violeta Alexandru pe Vineri, 13 noiembrie 2020

 

Citeşte mai multe despre:   Ministrul Muncii, Violeta Alexandru