Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Viorel Hrebenciuc: Tot ce facem ca parlamentari e trafic de influenţă

Viorel Hrebenciuc: Tot ce facem ca parlamentari e trafic de influenţă

Un articol de: - 25 Sep 2013, 17:16
Viorel Hrebenciuc: Tot ce facem ca parlamentari e trafic de influenţă Politică

Orice telefon pe care îl dau deputații ca să ajute o primărie din colegiul lor este trafic de influenţă, susține vicepreşedintele Camerei Viorel Hrebenciuc.

Acesta a afirmat, săptămâna trecută, în şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor, că Legea 78/2000 privind prevenirea şi sancţionarea faptelor de corupţie le creează dificultăţi, scrie Mediafax.

"Da, sunt de acord. Domnule Ciucă (preşedintele Comisiei juridice - n.r.), vă rog să luaţi notă de treaba aceasta pentru că acum tot ce facem ca parlamentari este trafic de influenţă. Cu ocazia aceasta să ne uităm atent şi la Legea 78/2000 (Legea privind prevenirea, descoperirea şi sancţionarea faptelor de corupţie - n.r.), pentru că aceasta este chestiunea care ne creează dificultăţi în activitatea noastră de parlamentari - orice telefon pe care îl daţi ca să ajutaţi o primărie din colegiul dumneavoastră este trafic de influenţă. Ţin să vă învederez acest lucru", a avertizat Viorel Hrebenciuc, care a condus şedinţa Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor din 18 septembrie.

Discuţia a pornit de la democrat-liberalului Ioan Oltean, care a cerut acordul conducerii Camerei pentru a solicita Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor să dezbată proiectul de lege privind reglementarea activităţii de lobby în România, care apoi să fie analizat de plenul acestui for legislativ.

Citeşte mai multe despre:   Viorel Hrebenciuc,   trafic de influență,   deputati