Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Comisia Europeană confirmă că a refuzat întâlnirea cu vicepremierul Viorel Ştefan și contrazice afirmațiile Guvernului

Comisia Europeană confirmă că a refuzat întâlnirea cu vicepremierul Viorel Ştefan și contrazice afirmațiile Guvernului

Un articol de: B1.ro - 17 Mai 2018, 19:21
Foto: Adevărul Politică

Comisarii europeni Moscovici şi Dombrovskis au confirmat că Guvernul României a trimis o cerere de întâlnire, în numele vicepremierului Viorel Ştefan, dar ei au refuzat-o. Precizarea vine după ce jurnaliștii de la Busnewss Review au dezvăluit că social-democratul a fost refuzat de cei doi comisari, dar Guvernul României a replicat faptul că aceste informații ”sunt pure speculații”.

”Reuniunile nu ar fi putut fi organizate de data aceasta, datorită angajamentelor anterioare în dosarele vicepreşedintelui Dombrovskis şi ale comisarului Moscovici”, au răspuns oficialii UE publicaţiei Business Review.   

Miercuri această publicație susținea că Viorel Ștefan a fost refuzat de cei doi comisari. La scurt timp, Biroul de presă al Guvernului a transmis un comunicat prin care anunța că Ştefan a stabilit o întâlnire cu comisarul european pentru Concurenţă, Magrethe Vestager, evitând să confirme sau să infirme faptul că oficialul român a fost refuzat de cei doi comisari.  A precizat, însă, că ”Informaţiile apărute cu privire la celelalte componente ale programului apărute în presă sunt pure speculaţii”.
 

Citeşte mai multe despre:   Viorel Stefan
 
 
 
Loading...