Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Viorica Dăncilă a adoptat o nouă hotărâre de Guvern: 'Dacă Iohannis nu poate sau nu vrea să respecte românii și drepturile lor, eu pot și vreau'

Viorica Dăncilă a adoptat o nouă hotărâre de Guvern: 'Dacă Iohannis nu poate sau nu vrea să respecte românii și drepturile lor, eu pot și vreau'

Un articol de: B1.ro - 09 Sep 2019, 18:27
Foto: Facebook / Viorica Dancila Politică

Viorica Dăncilă lansează un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis. Presmierul a spus, luni, înaintea CEx PSD, că 'dacă domnul Iohannis nu poate sau nu vrea să respecte românii și drepturile lor, eu pot și vreau', făcând referire la o hotărâre de Guvern prin care s-a transferat de la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul către Secretariatul General al Guvernului avizarea privind oportunitatea emiterii ordonanțelor de urgență, în sensul motivării situației excepționale, așa cum cere legea.

LACRIMI AMARE ÎN SHOWBIZ! OANA LIS A FĂCUT ANUNȚUL CUMPLIT! ‘VĂ ANUNȚ CU DURERE ÎN SUFLET…’

"Când am venit în fața românilor și am spus că sunt singurul candidat dispus să își asume guvernarea acestei țări, când am venit și am promis oamenilor că voi face tot ce îmi stă în putință pentru a asigura stabilitate guvernamentală și respectarea drepturilor tuturor, mi-am asumat să lupt, să găsesc soluții, să continui în ciuda tuturor piedicilor pe care le pun cei ce sunt candidați înainte de a fi oameni de stat.

Astăzi am adoptat o hotărâre de Guvern prin care am transferat de la Ministerul pentru Relația cu Parlamentul către Secretariatul General al Guvernului avizarea privind oportunitatea emiterii ordonanțelor de urgență, în sensul motivării situației excepționale, așa cum cere legea.

ADIO, MIOARA ROMAN! DIN PĂCATE A CEDAT! OANA ROMAN A FĂCUT ANUNȚUL ÎN LACRIMI

Pentru că este corect, este legal și firesc ca instituțiile să funcționeze și oamenii să nu aibă de suferit din cauza jocurilor politice ale președintelui, indiferent de cum alege să sacrifice și să nedreptățească românii pentru propria “ambiție prezidențială”.

Este simplu: dacă domnul Iohannis nu poate sau nu vrea să respecte românii și drepturile lor, eu pot și vreau. Am această situație sub control și voi face în continuare tot posibilul să asigur operativitatea Guvernului și stabilitatea țării", a scris Dăncilă pe Facebook.

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila,   Klaus Iohannis
 
 
 
Loading...