Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Viorica Dăncilă a fost aleasă președintă a Organizației Femeilor Social Democrate

Viorica Dăncilă a fost aleasă președintă a Organizației Femeilor Social Democrate

Un articol de: - 04 Oct 2015, 19:59
Viorica Dăncilă a fost aleasă președintă a Organizației Femeilor Social Democrate Foto: facebook.com/viorica.dancila Politică
Viorica Dăncilă a fost aleasă duminică în fruntea Organizației Femeilor Social Democrate, la Conferința națională a OFSD, informează Agerpres.

Într-un mesaj postat pe Facebook, proaspăta președintă a OFSD a precizat că alegerea sa la conducerea organizației o onorează, dar o și obligă.

''Vă mulțumesc tuturor colegelor și prietenelor din Organizația femeilor social-democrate pentru încrederea acordată astăzi. Mă onorează acest vot, dar în egală măsură mă și obligă. Sunt convinsă însă că, împreună cu voi, o să reușim să consolidăm OFSD, vom duce la bun sfârșit proiectele începute și vom face o echipă care va demonstra că forța și gradul de implicare a femeilor social-democrate atât în PSD, cât și pe scena politicii românești și europene sunt tot mai profunde'', a transmis Vorica Dăncilă.

În cadrul aceleiași reuniuni a fost adoptată și o rezoluție prin care femeile social-democrate își declară susținerea pentru candidatura lui Liviu Dragnea la președinția PSD.

"Femeile social-democrate susțin această candidatură, fiind convinse că Dragnea are forța și capacitatea necesare de a conduce partidul, astfel încât anul 2016 să fie unul al victoriei atât la alegerile locale, cât și la cele parlamentare", a declarat Viorica Dăncilă.