Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Viorica Dăncilă: „Am fost premierul României şi nu am fost marioneta nimănui”

Viorica Dăncilă: „Am fost premierul României şi nu am fost marioneta nimănui”

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 02 Mar 2021, 07:53
Viorica Dăncilă: „Am fost premierul României şi nu am fost marioneta nimănui” Foto: Inquam Photos / George Calin Politică

Fostul premier al României, Viorica Dăncilă, a declarat, luni seară, că nu a fost marioneta lui Liviu Dragnea, iar cei care au acuzat-o de acest lcuru sunt ”yes-meni” care participat la partide de vânătoare şi şpriţ cu LIviu Dragnea.

Viorica Dăncilă: Paul Stănescu şi Marcel Ciolacu au fost oamenii care au stat alături de Liviu Dragnea şi când mergeau la vânătoare şi la şpriţ

 

Mai exact, Viorica Dăncilă a fost întrebată, luni seară, la A7TV, potrivit News.ro, dacă este adevărat că de multe ori intra la discuţiile cu Dragnea cu ideile ei şi ieşea cu concluziile lui, aceasta negând.

”Nu este adevărat acest lucru. Cei care au lucrat, aş spune şi împotriva partidului şi împotriva Guvernului pe care l-am condus, au căutat să îşi justifice într-un fel acţiunile lor şi atunci au venit cu lucruri care nu sunt conforme cu realitatea. Cei care m-au acuzat, în primul rând Paul Stănescu, cei care au făcut aceste acuzaţii, cum ar fi înţelegerea cu preşedintele Klaus Iohannis. Atât el cât şi Marcel Ciolacu şi alţii au fost oamenii care au stat alături de Liviu Dragnea şi când mergeau la vânătoare şi la şpriţ, acolo unde spuneau că nu era loc pentru femei. Ei erau cei care discutau cu Liviu Dragnea de cele mai multe ori. Plecau în Deltă, în diferite locuri. Eu nu am participat la astfel de activităţi. Eu discutam cu Liviu Dragnea, eu în calitate de prim-ministru, Liviu Dragnea în calitate de  preşedinte de partid”, a spus ea.

Viorica Dăncila: Am fost premierul României şi nu am fost marioneta  absolut a nimănui

 

Totodată, fostul premier social-democrat a fost întrebat dacă a fost o merionetă.

”În niciun caz. Am fost premierul României şi nu am fost marioneta  absolut a nimănui (…) Cred că alături de Liviu Dragnea au fost oameni care  au vrut să îşi arate ataşamentul faţă de lider şi au dezinformat foarte mult. Mulţi din partid au fost si sunt yes-mani, oameni care nu au personalitate, oameni care îşi schimbă şeful şi în faţa fiecăruia dintre noi au avut acelaşi comportament”, a mai afirmat Dăncilă.

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila