Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică DEPUTAȚII fac scut în jurul VIORICĂI DĂNCILĂ! “Ora prim-ministrului”, respinsă

DEPUTAȚII fac scut în jurul VIORICĂI DĂNCILĂ! “Ora prim-ministrului”, respinsă

Un articol de: - 03 Mai 2018, 12:46
DEPUTAȚII fac scut în jurul VIORICĂI DĂNCILĂ! “Ora prim-ministrului”, respinsă Politică

Biroul permanent al Camerei Deputaţilor a respins, joi, solicitarea grupului parlamentar al USR ca Viorica Dăncilă să fie invitată la dezbaterea "Ora prim-ministrului" la începutul lunii iunie.

"Solicitarea pentru 'Ora prim-ministrului' este respinsă pe principul din articolul 205 din Regulament. Acesta spune că o dată o invită grupurile parlamentare din Opoziţie, următoarea dată poate să fie iniţiativa prim-ministrului. Atunci când o să vină din nou rândul Opoziţiei de a invita prim- ministrul, va fi prezentă doamna prim-ministru", a declarat secretarul Camerei Deputaţilor, Georgian Pop, după şedinţa Biroului permanent.

Joi, grupul parlamentar al USR a solicitat prezenţa premierului Dăncilă în cadrul dezbaterii "Ora prim-ministrului" programată pentru săptămâna 4 - 8 iunie, potirivt agerpres.ro.

"Propunem pentru dezbatere tema cu următorul titlu: “Repetent la politica internă, premierul lui Dragnea se pierde şi în politica externă', pentru a prezenta rezultatele vizitei oficiale în Israel, procedurile urmate în pregătirea vizitei şi pentru a dezbate efectele acestei vizite asupra politicii externe a României", se arată în solicitarea USR.

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila