Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Viorica Dăncilă, despre Programul ''Creator de educație'': Va contribui la susținerea unui sistem de învățământ inovator / Am mărit bugetul pentru învățământ cu aproape 47% în acest an (VIDEO)

Viorica Dăncilă, despre Programul ''Creator de educație'': Va contribui la susținerea unui sistem de învățământ inovator / Am mărit bugetul pentru învățământ cu aproape 47% în acest an (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 23 Apr 2019, 11:33
Politică

Premierul Viorica Dăncilă a declarat că educația este o prioritate a Guvernului PSD-ALDE, lucru demonstrat de faptul că a mărit bugetul pentru acest domeniu cu aproape 47% în 2019.

”Educația este o prioritate a Guvernului PSD-ALDE, alături de Sănătate. Acționăm pe mai multe planuri pentru a crește accesul copiilor la educație de calitate. Am mărit bugetul pentru educație cu aproape 47% în acest an, am majorat considerabil salariile cadrelor didactice, ca modalitate de apreciere și de motivare a muncii de dascal, susținem proiecte de investiții în școala românească, de la creșe și grădinițe până la universități. 

Toate deciziile pentru îmbunătățirea sistemului de învățământ le luăm în consultare cu partenerii sociali, sindicate, asociații ale profesorilor, studenților și elevilor, pentru că am convingerea că cele mai bune decizii sunt luate prin dialog deschis. 

A fi educator, învățător sau profesor înseamnă că tu însuși (SIC!) să înveți zi de zi și să ții pasul cu noi metode de predare, mai atractive și mai apropiate de copii și de tineri.

Proiectul Creator de educație e conceput și realizat ca o platformă modernă, online, prin care dascălii pot face schimb de bune practici demne de urmat de colegi, participând astfel activ la dezvoltarea competențelor profesionale și la susținerea unui sistem de învățământ inovator.

Cred în beneficiile ascestui proiect în primul rând pentru copii și tineri care, prin metode creative și personalizate, vor avea un proces de învățare mult mai plăcut și mai facil.  Copiii vor fi încurajați să urmeze cursurile și să nu abandoenze școala”, a declarat Viorica Dăncilă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   viorica dancila,   psd,   guvern
 
 
 
Loading...