Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Viorica Vasilica Dăncilă o comite din nou! Cum a pronunţat premierul cuvântul "privilegiaţi" la întâlnirea cu omologul său italian (VIDEO)

Viorica Vasilica Dăncilă o comite din nou! Cum a pronunţat premierul cuvântul "privilegiaţi" la întâlnirea cu omologul său italian (VIDEO)

Un articol de: - 20 Apr 2018, 10:26
Viorica Vasilica Dăncilă o comite din nou! Cum a pronunţat premierul cuvântul "privilegiaţi" la întâlnirea cu omologul său italian (VIDEO) Politică

Viorica Vasilica Dăncilă loveşte din nou. 
Prim-ministrul a reuşit iarăşi să comită greseli de exprimare, de data aceasta în cadrul întâlnirii oficiale pe care a avut-o joi la Palatul Victoria cu premierul Italiei, Paolo Gentiloni.

Încercând să vorbească despre relaţiile bilaterale dintre România şi Italia, premierul a stâlcit cuvântul "privilegiaţi", pronunţând "privelegiaţi".

"Vizita domniei sale are loc într-un moment simbolic, marcarea a două decenii de parteneriat strategic, respectiv un deceniu de la parteneriatul strategic consolidat. Dorinţa noastră, o dorinţă pe care am discutat-o, este de a consolida şi de a întări relaţiile bilaterale, relaţii bilaterale excelente pe care le avem şi în acest moment. România şi Italia sunt parteneri privelegiaţi, puternic legaţi din punct de vedere istoric, cultural şi lingvistic şi care împărtăşesc aceeaşi viziune privind o Europă unită, solidară şi puternică", a spus Viorioca Dăncilă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila,   Paolo Gentiloni