Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Viorica Dăncilă, întâlnire de GRAD ZERO cu primarii. Anunțul de ULTIM MOMENT al premierului

Viorica Dăncilă, întâlnire de GRAD ZERO cu primarii. Anunțul de ULTIM MOMENT al premierului

Un articol de: - 02 Mar 2018, 17:21
Politică

Premierul Viorica Dăncilă a discutat, vineri, cu autoritățile locale pentru a se pune de acord cu privire la atragerea finanțărilor europene.

În cadrul unei întâlniri de lucru cu primarii municipiilor reşedinţă de judeţ, reprezentanţii Autorităţii de Management a Programului Operaţional Regional (POR) şi directorii Agenţiilor de Dezvoltare Regională, Dăncilă a afirmat că vrea să-i sprijine pe aceștia “cu toată fermitatea, indiferent de opţiunea politică”.

 „Să găsim împreună soluţii pentru a recupera întârzierile în atragerea fondurilor europene din POR şi a evita riscul de dezangajare a unor fonduri. Finanţarea acestor proiecte trebuie să fie în beneficiul cetăţenilor, al României", a afirmat Dăncilă, conform unui comunicat de presă al Guvernului.

"Vrem să ridicăm barierele în obţinerea finanţărilor din fonduri europene. Împreună, Guvern şi autorităţi locale, ne vom pune de acord asupra soluţiilor concrete pentru a fi mai eficienţi în atragerea finanţărilor şi punerea în practică a proiectelor în beneficiul cetăţenilor români", a mai afirmat Dăncilă.

Alături de şefa Executivului, la întâlnire au mai participat vicepremierul Paul Stănescu, ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, şi Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene.

 

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila