Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Premierul Viorica Dăncilă se întâlneşte, sâmbătă, cu liderii organizaţiilor PSD la Neptun. Ce subiecte se vor discuta

Premierul Viorica Dăncilă se întâlneşte, sâmbătă, cu liderii organizaţiilor PSD la Neptun. Ce subiecte se vor discuta

Un articol de: Redacția B1.ro - 22 Iun 2019, 09:50
Premierul Viorica Dăncilă se întâlneşte, sâmbătă, cu liderii organizaţiilor PSD la Neptun. Ce subiecte se vor discuta Sursă foto: Inquam / George Călin Politică

Prim-ministrul Viorica Dăncilă, se întâlneşte sâmbătă, la Neptun, cu liderii organizaţiilor judeţene PSD, pentru a discuta despre pregătirea Congresului din 29 iunie şi despre activitatea partidului din perioada următoare, relatează Agerpres.

"Pentru mine, după Congres, este important să facem o analiză în toate organizaţiile judeţene, să mă întâlnesc cu toţi preşedinţii de organizaţii, să merg în teritoriu, pentru mine aceasta reprezintă o prioritate. Şi bineînţeles, după Congres, avem primele șase luni de guvernare. Vreau să ieşim cu ceea ce am realizat, ceea ce nu am realizat, să facem o analiză pe fiecare minister în parte", Va declarat premierul Viorica Dăncilă, vineri, la Neptun.

Cu acea ocazie, Viorica Dăncilă, care este şi preşedinte interimar al PSD, a indicat că deocamdată nu se pune problema unei remanieri a Guvernului şi că aceasta nu este o temă nici după congres.

Cu privire la anunţul lui Codrin Ştefănescu cu privire candidatura sa la funcţia de secretar general al PSD, Viorica Dăncilă a declarat că:"Este opinia lui. Vom discuta la întâlnirea pe care o avem despre profilul pe care trebuie să îl aibă viitoarea conducere, pentru că este important să ne pliem şi pe ceea ce vor oamenii".

Premierul a mai declarat că toţi cei care vor să candideze trebuie să beneficieze de această oportunitate, iar dacă majoritatea va decide că trebuie introduse în statutul partidului criterii de integritate, atunci aşa se va întâmpla.

Despre ministrul de Finanţe, Eugen Teodorovici, ea a menţionat că dacă vrea să candideze la alegerile prezidenţiale, nimeni nu o să îi îngrădească acest drept şi va fi introdus în sondaje de opinie.

Pe 13 iunie, Viorica Dăncilă și-a anunţat candidatura la funcţia de preşedinte al partidului la congresul din 29 iunie. Uterior, ea a spus și că ar dori să candideze şi alţi colegi sau colege la preşedinţia formaţiunii"pentru că aşa trebuie să fie în democraţie".

Temele care vor fi abordate la întâlnirea de sâmbătă au fost explicate de preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu.

"E o întâlnire de lucru. Avem câteva discuţii pe marginea pregătirii congresului, vom inventaria conferinţele care s-au ţinut şi vom vedea cum s-au comportat organizaţiile şi şi-au nominalizat delegaţii. De asemenea, vom analiza activitatea partidului şi programul pentru vara aceasta. (...) Întâlnirea preşedintelui partidului cu preşedinţii organizaţiilor judeţene se desfăşoară (...) până sâmbătă după-amiază", a declarat, pentru Agerpres, Dumitru Buzatu.

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila