Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Viorica Vasilica Dăncilă ne spune adevărul: "Programul de guvernare, vă spun sincer, NU a făcut bine României!" (VIDEO)

Viorica Vasilica Dăncilă ne spune adevărul: "Programul de guvernare, vă spun sincer, NU a făcut bine României!" (VIDEO)

Un articol de: - 04 Apr 2018, 08:01
Viorica Vasilica Dăncilă ne spune adevărul: "Programul de guvernare, vă spun sincer, NU a făcut bine României!" (VIDEO) Politică

Serie de gafe făcute de premierul Viorica Vasilica Dăncilă marţi, în Parlament.

Vorbind despre realizările guvernelor PSD, şefa Executivului a susţinut, nici mai mult, nici mai puţin, că programul de guvernare al PSD şi ALDE... "nu a făcut bine României".

"Acesta este adevărul. În cursul anului 2017, adversarii PSD au pus la bătaie un discurs alarmist pentru a contesta acest program (de guvernare, n.r.) care, vă spun sincer, nu a făcut bine României", a spus Viorica Vasilica Dăncilă, în plenul Camerei Deputaţilor.

Gafa a fost ulterior taxată de cei de la Uniunea Salvaţi România (USR), care au postat imaginile video cu discursul prim-ministrului pe Facebook, notând că "astăzi suntem de acord cu premierul Viorica Dăncilă".

Din nefericire pentru şefa Guvernului, aceasta nu a fost singura gafă pe care a făcut-o.

La un moment dat, Dăncilă s-a încurcat în foile pe care le avea în faţă şi pe care, cel mai probabil, avea pregătite răspunsurile la întrebările pe care i le adresase opoziţia.
"Care este stocul de imuno, imunoglobulină. M-aţi întrebat de autostrada Bucuresti-Piteşti.... Stadiul autostrăzii Sibiu... Da. Vreau să vă răspund punctual şi de aceea sunt foarte atentă. Deci, da, stadiul autostrăzii Sibiu-Piteşti", a spus, derutată, Viorica Vasilica Dăncilă.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

A pus camere video în casă pentru a vedea ce face noaptea soția lui somnambulă. A rămas în stare de șoc atunci când a văzut filmarea (VIDEO)

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila,   PSD,   ALDE,   USR,   Camera Deputatilor