Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Dăncilă, atac voalat la Ponta: Eu nu am demisionat deoarece cred în PSD și nu vreau să repet ceea ce au făcut alții, să lase partidul într-o situație neplăcută prin plecarea premierului (VIDEO)

Dăncilă, atac voalat la Ponta: Eu nu am demisionat deoarece cred în PSD și nu vreau să repet ceea ce au făcut alții, să lase partidul într-o situație neplăcută prin plecarea premierului (VIDEO)

Un articol de: Redacția B1.ro - 10 Iun 2019, 15:06
Dăncilă, atac voalat la Ponta: Eu nu am demisionat deoarece cred în PSD și nu vreau să repet ceea ce au făcut alții, să lase partidul într-o situație neplăcută prin plecarea premierului (VIDEO) Foto: Inquam Photos/ Octav Ganea Politică

Viorica Dăncilă a declarat că nu și-a dat demisia din funcție la momentul construcției bugetului pe acest an deoarece nu a vrut să-și dezamăgească nici colegii, nici pe românii care au votat PSD în 2016 și pentru că era conștientă că o plecare a sa va crea instabilitate.

Întrebată de ce nu și-a dat demisia, Dăncilă a răspuns: ”pentru că sunt un om responsabil, pentru că pentru mine înseamnă foarte mult votul cetățenilor. A fost un vot masiv pentru PSD în 2016. Eu, ca prim-ministru, nu am voie să-mi dezamăgesc nici colegii de partid și nu am voie să dezamăgesc nici cetățenii care au crezut în noi. Pentru că am încredere că putem mișca lucrurile. Eu cred în PSD și nu vreau să repet ceea ce au făcut alții, să lase partidul într-o situație neplăcută prin demisia premierului. Pentru că eu cred că România are nevoie de stabilitate. Într-o perioadă în care vedem ce se întâmplă în jurul nostru, noi trebuie să fim un pilon de stabilitate, că deținem președinția rotativă (a Consiliului UE), o președinție foarte bună și că trebuie să ducem la bun sfârșit ceea ce am început. Trebuie ca cei care nu ne-au cunoscut sau cei care nu au crezut în noi să-și schimbe impresia și să arătăm că România și românii sunt altfel”.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Viorica Dancila,   PSD,   Victor Ponta