Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vlad Voiculescu: Nici gând să existe vreo tensiune între mine și premier sau între mine și Valeriu Gheorghiță (VIDEO)

Vlad Voiculescu: Nici gând să existe vreo tensiune între mine și premier sau între mine și Valeriu Gheorghiță (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 20 Ian 2021, 11:52
Vlad Voiculescu: Nici gând să existe vreo tensiune între mine și premier sau între mine și Valeriu Gheorghiță (VIDEO) Politică

Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, susține că nu există tensiuni între el și premierul Florin Cîțu și coordonatorul campaniei naționale de vaccinate anti-COVID-19, Valeriu Gheorghiță. ”Evident că sunt discuții, că încercăm să îmbunătățim lucrurile și nu e nimic secret”, a declarat Vlad Voiculescu, miercuri, după ce a fost vaccinat anti-coronavirus la Spitalul Militar din Capitală.

 

Ce spune Vlad Voiculescu despre informațiile despre tensiunile dintre el și coordonatorul campaniei de vaccinare 

 

”Am citit și eu despre lucrurile astea. Nu există absolut nicio tensiune. Există discuții și există un grup de oameni care au încredere unii în alții și vcare discută cât se poate de deschis despre probleme. Există probleme și problemele astea trebuie rezolvate. Astfel cred că trebuie abordate lucrurile. Evident că sunt discuții, că încercăm să îmbunătățim lucrurile și nu e nimic secret, dar nici gând să existe vreo tensiune între mine șii premier sau între mine și Valeriu Gheorghiță.

Valeriu Gheorghiță este cel care a pus pe picioare această echipă și într-un timp record a reușit să facă un mescanism să funcționeze. Nu este perfect, poate fi îmbunătățit, dar e un merit pe care i-l recunosc, dar nu s epune problema în niciun fel de vreo tensiune”, a spus Vald Voiculescu.

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

 

Vaeriu Gheorghiță: Sunt discuții punctuale pe care le-am avut cu domnul ministru

 Gheorghe Moroșan, ucigaşul de la Oneşti, mărturie oribilă în faţa anchetatorilor. I-a şocat chiar şi pe cei mai experimentaţi criminalişti!

Și Valeriu Gheorghiță a negat că ar fi tensiuni între el și ministrul Sănătății.

Întrebat, marți, dacă există tensiuni între el și Vlad Voiculescu, precum și dacă a amenințat cumva că va demisiona în cazul în care i se restrâng atribuțiile, Valeriu Gheorghiță a răspuns: „În general sunt o persoană care nu are tensiuni cu nimeni și nici nu fac amenințări, deci nu este cazul. Sunt discuții punctuale pe care le-am avut cu domnul ministru legate de îmunbătățirea activității strict din punct de vedere tehnic a campaniei de vaccinare. Să nu uităm că Ministerul Sănătății e unul dintre cele mai importante ministere în derularea campaniei de vaccinare”.

Citeşte mai multe despre:   Valeriu Gheorghita,   Vlad Voiculescu