Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vlad Voiculescu, prima reacție după ce a fost demis: Mi-e teamă pentru oamenii buni din sistem care așteptau o schimbare. Am preluat un Minister al Sănătății în colaps. Am găsit probleme înfricoșătoare (VIDEO)

Vlad Voiculescu, prima reacție după ce a fost demis: Mi-e teamă pentru oamenii buni din sistem care așteptau o schimbare. Am preluat un Minister al Sănătății în colaps. Am găsit probleme înfricoșătoare (VIDEO)

Un articol de: Elena Stanciu - 16 Apr 2021, 09:37
Vlad Voiculescu, prima reacție după ce a fost demis: Mi-e teamă pentru oamenii buni din sistem care așteptau o schimbare. Am preluat un Minister al Sănătății în colaps. Am găsit probleme înfricoșătoare (VIDEO) Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Politică

Fostul ministru al Sănătății, Vlad Voiculescu, a avut, vineri dimineață, o primă reacție după revocarea sa din funcție. A început prin a le mulțumi cadrelor medicale și colegilor săi, după care a vorbit despre niște ”ciocniri între mentalități” care au avut loc în cele 113 zile de mandat în fruntea Ministerului. 

 

Vlad Voiculescu: În continuare mi-e teamă pentru oamenii din țara asta

 

”Le mulțumesc celor care duc greul zilele astea, medici, asistente, infirmiere, ambulanțieri. Mulțumesc echipei de la Ministerul Sănătății. Îi mulțumesc în mod deosebit doamnei Andreea Moldovan”, a spus Vlad Voiculescu într-o declarație de presă.

”Mandatul meu s-a încheiat acum două zile și asta a pus punct unui șir de 113 zile de mandat și 113 zile de ciocniri între mentalități.

Sunt aici să vă spun că în continuare mi-e teamă pentru oamenii din țara asta, pentru cei care au nevoie de ajutor, pentru cei care sunt văzuți de politicieni pur și simplu ca electorat. Mi-e teamă pentru oamenii buni din sistem, care așteptau o schimbare, cei care au văzut zilele astea că dacă superi prea tare sistemul, nici nu are nevoie de argumente pentru a te elimina.

Aveam experiența din 2016 și totuși am găsit vulnerabilități și probleme înfricoșătoare pentru că vorbesc despre neputința coordonării, despre neputința unui sistem de a-și servi cetățenii. Aceste vulnerabilități nu sunt personale, ale unui ministru. Ai nevoie de timp, de oameni, de procese, de o mentalitate ca să schimbi lucrurile”, a mai spus Vlad Voiculescu.

”Am preluat un Minister al Sănătății în colaps. Se vorbește mult despre imaginea unui ministru sau a altuia, despre capabilitățile de comunicare. Sunt foarte importante, dar în același timp, instituții nu se construiesc doar prin imaginea cuiva, doar prin comunicare. Instituțiile se construiesc aducând oameni buni, cu timp, cu așezare. Altfel, în urma noastră nu rămâne nimic”, a adăugat Voiculescu. 

Gata, e oficial! Președintele Klaus Iohannis a promulgat legea

Video will appear shortly. Please disable your ad blocker if you have one.

Citeşte mai multe despre:   Vlad Voiculescu