Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Vot covârșitor în Parlament pentru redefinirea familiei tradiționale: Doar 22 de aleși s-au opus (VIDEO)

Vot covârșitor în Parlament pentru redefinirea familiei tradiționale: Doar 22 de aleși s-au opus (VIDEO)

Un articol de: B1 TV - 09 Mai 2017, 15:41
Foto: click.ro Politică

Vot covârșitor în Parlament pentru redefinirea familiei tradiționale. Doar 22 de aleși s-au opus propunerii de schimbare a Constituției. Decizia vine după ce Coaliția pentru familie a strâns peste trei milioane de semnături pentru modificarea legii fundamentale, informează B1 TV. 

Nu mai puțin de 232 de deputați au votat pentru adoptare inițiativei cetățenești de revizuire a Constituţiei pe tema definiţiei familiei. Potrivit propunerii, familia se definește strict ca uniunea dintre bărbat și femeie. Doar 22 de aleși s-au opus. Dintre aceștia, cei mai mulți sunt de la USR.

Vot covârșitor în Parlament pentru redefinirea familiei tradiționale: Doar 22 de aleși s-au opus

Dacă întâmpinaţi probleme pe Google Chrome cu vizionarea materialelor VIDEO, daţi CLICK pe linkul acesta şi vedeţi ce paşi trebuie să urmaţi pentru a remedia problema!

”Am avut o poziție constantă pe care am exprimat-o. Este un partid în care oamenii au opinii diverse. Am spus de la început că, pe subiecte sensibile, noi o să avem un vot de conștiință, cum am avut. Eu am considerat protrivit să nu-mi exprim votul azi pentru că e nevoie de un mediator în tensiunile pe care această diferență de gândire le produce”, a declarat Nicușor Dan.

Coaliţia pentru familie a strâns trei milioane de semnături, pe care le-a depus la Senat alături de o propunere de revizuire a Constituţiei privind definiţia familiei prin care se cere modificarea articolul 48, alineatul 1. Revizuirea este definitivă după aprobarea ei prin referendum, organizat în cel mult 30 de zile de la data adoptării proiectului. 
 

Citeşte mai multe despre:   vot,   Parlamentul Romaniei,   USR
 
Loading...