Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Daniel Zamfir, atac nemilos la adresa liderului PNL: Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva!

Daniel Zamfir, atac nemilos la adresa liderului PNL: Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva!

Un articol de: - 22 Apr 2018, 09:11
Daniel Zamfir, atac nemilos la adresa liderului PNL: Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva! Politică

Senatorul PNL Daniel Zamfir l-a atacat nemilos pe liderul PNL, după ce a aflat că Ludovic Orban ar lucra la o firmă abonată la banii statului.

Senatorul a precizat, într-o postare publică pe o rețea de socializare, că atunci când Orban a susținut că n-are „nicio problemă de legalitate și de moralitate” i-a „scuipat pe obraz pe românii care muncesc cinsit în țara asta”.

„LUDOVICE, TOCMAI I-AI SCUIPAT PE OBRAZ pe românii care muncesc cinstit în țara asta! Două sentimente mă încearcă după ce am auzit ludovicul spunând că n-are «nicio problemă de legalitate și de moralitate» cu privire la felul în care își obține veniturile: Primul e de revoltă! Milioane de români își iau salariul DUCÂNDU-SE LA SERVICIU! Dincolo de cei 10.000 de lei pentru cele patru ore, nu crede nimeni că ludovicul făcea naveta la Târgu Mureș ca să presteze acolo. Al doilea e de jenă, de rușine! Niciodată vreun președinte al PNL nu a lucrat toată viața la stat și când nu s-a mai putut, nu a fost întreținut de colegi de partid! Nu, Ludovice! Ai o problemă majoră atât de legalitate, cât și de moralitate! De legalitate pentru că par încasări pentru servicii neprestate, iar de moralitate sunt probleme CÂT CASA! Că nu le vezi... e așa cum spuneam, un scuipat pe obrazul românilor onesti! Cum poți fi primul ministru al opoziției?!? P.S. Nu mă miră că-i ține isonul purtătorul de cuvânt... care încasează bani grei de la partid și care evident nu vede nicio problemă de moralitate în asta...", a scris Zamfir pe pagina sa de Facebook.

Anterior, pe 20 aprilie, liderul PNL fusese întrebat de jurnaliști cu privire la locul de muncă și a refuzat să vorbească despre asta, precizând că n-are „nicio problemă de legalitate și de moralitate" cu privire la felul în care își obține veniturile.

De asemenea, Ludovic Orban a încheiat rapid conferința când jurnaliștii au insistat pe acest subiect.

„Subiectul conferinței este cu totul altul. Vă mulțumesc... V-am mai spus că subiectul conferinței este altul. Pe această temă nu vă voi da răspunsul astăzi. Nu am nici o problemă de legalitate sau de moralitate pe această temă", a spus  Orban, plecând imediat de la pupitru.

Citeşte mai multe despre:   Daniel Zamfir,   Ludovic Orban