Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Politică Zi importantă privind viitorul politic a lui Nicușor Dan: Comitetului politic al USR discută demisia sa din partid

Zi importantă privind viitorul politic a lui Nicușor Dan: Comitetului politic al USR discută demisia sa din partid

Un articol de: - 17 Iun 2017, 11:53
Zi importantă privind viitorul politic a lui Nicușor Dan: Comitetului politic al USR discută demisia sa din partid Politică

Sâmbătă se va reuni Comitetul Politic al USR. Cel mai important subiect luat în discuție de membrii la vârful partidului este demisia din partid a lui Nicușor Dan.

Nicuşor Dan şi-a anunţat pe 1 iunie demisia din Uniunea Salvaţi România, pe motiv că partidul merge într-o direcţie greşită, după ce Biroul Naţional USR a decis să nu susţină revizuirea Constituţiei privind definirea familiei ca uniunea dintre un bărbat şi o femeie.

"Lucrul cel mai rău care se poate întâmpla în România acum este ca dezbaterea principală să nu fie pe cine fură şi cine nu fură, ci pe cine apără tradiţiile şi cine nu le apară. (...) Al doilea motiv este că simt o datorie pentru oamenii care m-au votat. Tema familiei este foarte importantă pentru ei, este o temă intimă, ţine de identitate, de sentimentul religios, vhiar dacă ea nu este importantă pentru ei ca persoane, chiar dacă nu este importantă pentru societate", și-a motivat Nicușor Dan demisia.

Cu toate acestea, decizia lui Nicușor Dan nu este una finală. Acesta a anunțat că ar putea reveni în partid în cazul în care acesta își revizuiește politica privind referendumul, ceea ce se va discuta sâmbătă în Comitetul Politic.

Citeşte mai multe despre:   Nicusor Dan,   USR,   demisie,   referendum