Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social A suferit un accident grav de mașină și nu a vrut să moară fără să lase un mesaj emoționant de adio. Viața i-a pregătit însă o altă surpriză

A suferit un accident grav de mașină și nu a vrut să moară fără să lase un mesaj emoționant de adio. Viața i-a pregătit însă o altă surpriză

Un articol de: Maria Zărnescu - 11 Aug 2020, 18:27
A suferit un accident grav de mașină și nu a vrut să moară fără să lase un mesaj emoționant de adio. Viața i-a pregătit însă o altă surpriză FOTO: Pixabay.com Social

Din postura de soț și tată, un bărbat care a suferit un grav accident de mașină s-a gândit să transmită un ultim mesaj de adio familiei sale. Omul nu se aștepta să mai primească o șansă așa că a căutat telefonul printre fiarele contorisionate și a comunicat imediat într-un mesaj audio cu familia sa. Viața însă i-a pregătit o adevărată surpriză după acest eveniment mai puțin fericit.

Bărbatul și-a pierdut ambele picioare în accidentul de mașină și a fost ferm convins că nu va mai supraviețui, așa că a decis să trimită un mesaj vocal de 12 secunde către soția și fiul său, în care își lua adio. Aflat printre fiarele contorsionate ale autoturismului, Nick Copson, în vârstă de 47 de ani, din Marea Britanie a căutat telefonul și a luat imediat legătura cu cele mai dragi persoane din viața lui. În cele 12 secunde, bărbatul le-a spus celor doi cât de mult îi iubește, relatează The Sun.

 

Când l-a sunat soția, i-a răspuns un polițist

 

Bărbatul din Regatul Unit a fost convins că nu mai are șanse de scăpare. Avea multiple leziuni la nivelul picioarelor, coaste rupte și chiar și vertebre spulberate. Polițiștii ajunși la fața locului au găsit mobilul și i-au spus soției lui Nick că bărbatul îi lăsase un mesaj.

M-am gândit că exista și riscul ca eu să nu supraviețuiesc și nu aveam cum să părăsesc lumea asta fără să îmi iau adio. Cred ca oricine ar proceda așa într-o astfel de situație, nu a trebuit decât să le trimit un mesaj. A fost chiar foarte emoționant când am ascultat mesajul pentru a doua oară, a fost aproape terifiant, nu îmi venea să cred că făcusem acest lucru”, a explicat bărbatul, potrivit sursei citate anterior.

Timp de 12 săptămâni, Nick a stat internat la terpaie intensivă, iar soția lui a povestit pentru publicația citată mai sus cât de șocant a fost să afle vestea tragică despre soțul ei. „Era o lumina albastră acolo, iar personalul mi-a spus că el are leziuni grave la nivelul coloanei vertebrale și o serie de leziuni la nivelul picioarelor. A fost în terapie intensivă timp de 12 săptămâni”, a adăugat soția lui Nick pentru The Sun.

În urma unei intervenții chirurgicale, picioarele bărbatului au fost amputante. La finalul lunii martie, atât el cât și soția sa însă au fost testați pozitiv pentru noul coronvairus. Cei doi au învins însă și crunta boală, relatează sursa citată anterior.

UN ADEVĂRAT MIRACOL! S-a dus cu iubitul său necredincios la mormântul Părintelui Arsenie Boca. Când au ajuns acolo, ceva cu totul NEAȘTEPTAT i s-a întâmplat tânărului