Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Mai multe angajate, agresate sexual de către directorul instituţiei publice în care lucrau

Mai multe angajate, agresate sexual de către directorul instituţiei publice în care lucrau

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 10 Sep 2020, 14:22
Mai multe angajate, agresate sexual de către directorul instituţiei publice în care lucrau Foto: Pixabay.com Social

Directorul unei instituţii publice din judeţul Covasna este acuzat că ar fi agresat sexual mai multe funcţionare. Bărbatul îşi chema angajatele în birou şi le obliga să întreţină relaţii sexuale cu el. Una dintre femei nu a mai suportat agresiunea din partea bărbatului şi a decis să depună plângere împotriva acestuia.

De asemenea, bărbatul este acuzat că ar fi încercat să o intimideze pe una dintre angajatele sale pentru a-şi retrage plângerea făcută, însă femeia nu s-a lăsat intimidată.

“În fapt, s-a reţinut că, inculpatul, care, la data săvârşirii faptelor, ocupa o funcţie de conducere în cadrul unei instituţii publice cu sediul în municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna, în perioada ianuarie 2015-octombrie 2017, la diferite intervale de timp şi în baza aceleiaşi rezoluţii infracţionale, precum şi în cursul lunilor iulie 2018 şi octombrie 2018 a pretins de la trei persoane vătămate şi a pretins şi obţinut de la una dintre acestea favoruri de natură sexuală, victimele aflându-se în poziţii ierarhice inferioare, iar inculpatul s-a prevalat în acest scop de autoritatea asupra victimelor ce decurgea din funcţia deţinută”, se arată în comunicat, potrivit adevărul.ro.

Achetatorii l-au reţiunut pe agresor, iar în urma acuzaţiilor a fost trimis în judecată pe 9 septembrie 2020.
 

Citeşte mai multe despre:   agresor,   abuz