Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Anunț important de la ING. Clienții vor putea scoate bani din bancomat, fără card

Anunț important de la ING. Clienții vor putea scoate bani din bancomat, fără card

Un articol de: Maria Zărnescu - 14 Aug 2020, 17:55
Anunț important de la ING. Clienții vor putea scoate bani din bancomat, fără card Social

Începând din acest an, clienții ING, posesori de carduri vor putea retrage bani din bancomat, fără însă să mai folosească cardul și să îl introducă în ATM. Suma maximă pe care persoanele o pot retrage fără card este de 500 de lei.

ING anunță că persoanele care sunt clienți băncii, pot retrage începând cu acest weekend de 15 august bani din bancomat fără să mai folosească cardul. Maximul sumei va fi de 500 de lei pe zi, iar codul pin va fi generat în aplicația mobilă a Home Bank, fiind valabil 15 minute, scrie Economica.net.

Potrivit sursei citate anterior, suma maximă va fi de 500 de lei pe zi, însemnând 10.000 de lei într-o singură lună. Mai mult decât atât, se pare că pentru aplicația Home Bank a celor de la ING, aproximativ 90% dintre accesări sunt realizate de pe mobil.

 

Cum scoți bani din bancomatele ING, fără card

 

Opțiunea este valabilă doar pentru clienții ING, persoanele care au deja un card la banca respectivă. Clienții care doresc să retragă bani fără card, trebuie să intre în aplicația Home Bank și să acceseze opțiunea „Retragere retragere fără card” din secțiunea de plăți.

Acolo ei vor putea selecta suma și contul curent din care aceasta va fi retrasă, iar ulterior codul format din șase cifre, pentru validarea tranzacției va fi generat de către aplicație, și va fi valabil timp de 15 minute. În cele 15 minute în care codul este activ, aplicația îi va anunța în mod constant pe utilizatori de acest lucru, scrie sursa citată anterior.

Mai mult decât atât, dacă în decursul acelui sfert de oră oamenii se răzgândesc, pot anula tranzacția și codul, iar banii vor rămâne în cont.

Aceasta este o funcţionalitate pe care clienţii noştri digitalizaţi cu siguranţă o vor aprecia. În timp ce majoritatea dintre noi ar ieşi din casă fără portofele, este mult mai puţin probabil să facem asta fără telefoanele noastre. Noi o vedem ca pe o soluţie pentru acele momente în care ai nevoie rapid de o sumă mică de numerar, ţi-ai uitat cardul acasă, iar plata mobilă nu este o opţiune dintr-un motiv sau altul”, a explicat Javier Montes Pita, Head of Retail ING Bank Romania, potrivit Economica.net.Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent