Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Ares, unul dintre eroii cu patru picioare. A fost șef de promoție în 2019, iar acum participă la cele mai dificile cazuri de dispariții sau persoane urmărite (FOTO)

Ares, unul dintre eroii cu patru picioare. A fost șef de promoție în 2019, iar acum participă la cele mai dificile cazuri de dispariții sau persoane urmărite (FOTO)

Un articol de: Maria Zărnescu - 20 Aug 2020, 11:02
Ares, unul dintre eroii cu patru picioare. A fost șef de promoție în 2019, iar acum participă la cele mai dificile cazuri de dispariții sau persoane urmărite (FOTO) FOTO: Facebook: MAI Social

Povestea lui Ares și a Mădălinei a fost distributiă de către MAI, pe contul oficial de Facebook. Cei doi s-au întâlnit la două sptămâni, după ce Mădălina a început să lucreze la Centrul Chinologic Sibiu, iar echipa poate spune că a debutat împreună în Poliție.

Ares și Mădălina iau parte la cele mai dificile cazuri de dispariție și se pare că au avut întotdeauna rezultate pe măsură, chiar dacă momentan sunt la început. Patrupedul a fost șef de promoție la cursul chinologic de „Căutare – Salvare în mediu natural”, în 2019.

 

Ares, unul dintre eroii cu patru picioare

 

Mădălina și Ares fac echipă în prezent, iar după ce patrupedul se va pensiona, tânăra povestește că acesta va face din familia ei. Recent, Ares a participat la o misiune dificilă. Patrupedul alături de polițiși, jandarmi și pompierii din județul Vâlcea, dar și de Mădălina, el a reușit să găsească un bărbat de 25 de ani, care dispăruse de acasă. Tânărul avea probleme de sănătae, însă a fost găsit în viață la timp, în pădurea din comuna Oteșani și a primit ajutorul necesar.

"L-am primit pe Ares la două săptămâni de când am început munca. Putem spune că am debutat împreună în Poliție. Este colegul perfect, iar după ce va ieși la pensie, va face parte din familia mea."

Mădălina și Ares fac echipă de peste doi ani la Centrul Chinologic Sibiu. Anul trecut, Ares a fost șeful de promoție la cursul chinologic de "Căutare-Salvare în mediu natural", iar de atunci participă la cele mai dificile cazuri de dispariții sau persoane urmărite. În urmă cu două zile, alături de polițiști, jandarmi și pompieri din județul Vâlcea, Mădălina și Ares au reușit să găsească un bărbat de 25 de ani care dispăruse de acasă. A fost trimis și un elicopter al MAI pentru a sprijini acțiunea. Tânărul era cunoscut cu afecțiuni medicale, iar orice oră în plus îi putea pune viața în pericol.

Bărbatul a fost identificat într-o zonă împădurită din comuna Oteșani. Acesta era conștient, slăbit și a avut nevoie de îngrijiri medicale. În cursul acestui an, Mădălina și Ares au participat în toată țara la astfel de misiuni, precum și în cazul unor persoane care au evadat sau erau urmărite general, iar rezultatele au fost pe măsură. Deși sunt la început, putem spune că fac o echipă formidabilă. Mult succes în carieră”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

 Celebrul prezentator S-A STINS din viață. ESTE VESTEA TRISTĂ A ZILEIBeing Sent

"L-am primit pe Ares la două săptămâni de când am început munca. Putem spune că am debutat împreună în Poliție.Este...

Publicată de Ministerul Afacerilor Interne, Romania pe Miercuri, 19 august 2020