Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Au degenerat lucrurile la Antena 3 din cauza lui Mircea Badea? Un invitat, către realizatorul TV: "Știu că-ți vine să-mi tragi un cap în gură"

Au degenerat lucrurile la Antena 3 din cauza lui Mircea Badea? Un invitat, către realizatorul TV: "Știu că-ți vine să-mi tragi un cap în gură"

Un articol de: Mirela Ionela Achim - 16 Sep 2020, 14:56
Au degenerat lucrurile la Antena 3 din cauza lui Mircea Badea? Un invitat, către realizatorul TV: "Știu că-ți vine să-mi tragi un cap în gură" Social

Mircea Badea şi-a exprimat frustrările privind parcursul său, într-o intervenţie în emisiunea lui Gâdea. Realizatorul de la "În gura presei" a mărturisit că a greşit că nu s-a mutat într-o ţară străină.

 

Anca Florea l-a contrat pe Badea

 

Omul de televiziune spunea toate aceste lucruri în timp ce, în platou, erau invitate Anca Florea şi Sabina Iosub, mamă şi fiică, ambele jurnaliste. "De fapt, sunt foarte dezamăgit de mine”, a spus Mircea Badea, adăugând ulterior: "Trăiesc o dezamăgire, pentru că încă sunt între aceste granițe, în loc să fiu între alte granițe. Asta e dezamăgirea crâncenă pe care o trăiesc". Anca Florea l-a contrat imediat. "Cred că trebuie să te detașezi un pic și atunci o să fii foarte mândru de tine. Detașează-te puțin de tine și o să vezi că te-ai zbătut, și te zbați, și te lupți, ceea ce ar trebui să facă foarte, foarte, foarte multă lume. Ești un pion important în chestia asta, nu poți să contești! Știu că-ți vine să-mi tragi un cap în gură. Revin, dacă te poți detașa puțin, să vezi cât de important e ceea ce faci, nu ai mai fi dezamăgit", a spus Anca Florea la emisiunea respectivă, preluată de dcnews.ro.

 

Ce l-a nemulţumit pe Mircea Badea?

 

Realizatorul TV s-a implicat în cazul de la Tîrgu-Jiu, acolo unde a fată de 14 ani a batjocorit şi umilit o altă copilă. "Știți că, la Târgu-Jiu, agresoarea de peste 14 ani s-a întors, astăzi, la școală? Știați asta?! S-a întors, nicio problemă! Ce am înțeles din asta, trecând peste instituții, specialiști, până la urmă, părinții și profesorii direct vizați nu au avut nicio problemă!", s-a destăinuit, mâhnit, Badea.

Citeşte mai multe despre:   Mircea Badea