Știm că timpul tău e prețios, așa că nu te vom deranja cu știri care nu sunt știri.
Abonează-te la notificările B1.ro și vei primi o selecție riguroasă a celor mai importante știri ale zilei.
Nu, multumesc Accept
Acasa Ştiri Social Avaria care a lăsat mii de bucureșteni în frig a fost remediată. Termoenergetica a reluat furnizarea agentului termic

Avaria care a lăsat mii de bucureșteni în frig a fost remediată. Termoenergetica a reluat furnizarea agentului termic

Un articol de: Beatris Ionita - 11 Ian 2021, 11:02
Avaria care a lăsat mii de bucureșteni în frig a fost remediată. Termoenergetica a reluat furnizarea agentului termic Social

Termoenergetica Bucureşti a anunțat luni dimineață că a reluat furnizarea agentului termic pentru apă caldă şi căldură pentru blocurile din Sectoarele 2 şi 3 afectate de cele două avarii produse duminică la Magistrala I - CET Sud.

Reparațiile la conducta care a lăsat peste 400 de blocuri în frig, în plină iarnă, au fost finalizate în timpul nopții, a transmis compania municipală. 

”Lucrările pentru remedierea avariilor au fost finalizate în cursul serii de duminică, sistemul a fost încărcat în cursul nopţii, iar în prezent, echipele de lucru ale companiei sunt în teren pentru verificarea punctelor termice şi execuţia ultimelor manevre de echilibrare a sistemului”, a transmis CMTEB, potrivit news.ro.

Sute de imobile din sectoarele 2 şi 3 ale Capitalei au rămas duminică fără apă caldă şi căldură, iar alte au fost parţial afectate, alimentarea făcându-se deficitar ca urmare a unei avarii apărute pe magistrala care asigură alimentarea cu agent termic. În zona afectată complet nu există spitale, în schimb, în zona unde alimentarea s-a făcut deficitar există câteva instituţii şi spitale. 

Citeşte mai multe despre:   termoenergetica,   Bucureşti,   sector 2,   sector 3,   avarii,   avarii conducte caldura